MehZey Bade94_1 insaAllah tutmuştur bide göğüs ucun daha bı kahve oluyor ona dikkat et koyuluk oluyor ucunda
meltemustafa Bade94_1 Benim en belirgin belirtim kasık ağrımdı sadece sağ kasığım ağrıyodu normalde adet öncesi hiç kasık ağrım olmazdı ama gün içinde çok olurdu ve göğüslerim inanılmaz hassastı 🙂
MehZey advocatmom teşekkür ederim size de hayırlı olur insaAllah. Salı günü randevum var insaAllah belli olur da minik minik alış verişe başlarız 😊
Caglanuroney Bade94_1 10 gün önceden başlayan adet olucamisim gibi karın ve bel ağrım vardı daha önce adet olmadan hiç böyle şeyler olmuyodu daha sonra dokunmadan bile acıyan gogusler sürekli adet olucakmis hissi 10 gün böyle geçti adetim 2 gün geçince de test yaptım oyle öğrendim
tugbaayaz Bade94_1 bende sadece adet belirtileri vardı kasık ve bel ağrısı göğüs hassasiyeti sivilce hepsi bi arada tek fark ğöğüs ucum hiç ağrımazdı duşta su değince bile ağrıyordu ama aklımın ucundan bile geçmiyordu adetime 4 gün kala test yaptım negatifti sonra 4 günüm geçti kan verdim hamile olduğumu öğrendim
Bade94_1 tugbaayaz bendede bütün belirtiler var cnm söylediklerinle inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ❣️
rezhan Bade94_1 benim adetime 6 gın falana kaşa ara sira ader sancisi gibi sanci gelip geçiyordu ve gouslarim ağriyordu
daphne93 bende adet belirtilerinin yaninda hemen uykuya dalma ve asiri sac dokulmesi oldu. adetim 5 gun gecikince test yaptim pozitif cikti 4 haftalikmis 🙂
ElnareGulum daphne93 mraba brn ayin 17si adet gunumdum ama olmadi dun kahvr rrngi akinti oldu iki uk damla wimdi de belim aciyo adet gorurmuw gibi bi aci var neden acaba?
Melike07 Bade94_1 adete 6 gün kala ovulasyon testim çok koyu çıkınca adet gününe kadar oradan test yapıp takip etmiştim. Onun haricinde bir belirti yoktu. Belirtiler altıncı haftada başladı. Hakkında hayırlısı olsun canım. 🌸
Umutluuu Bade94_1 benim göğüslerim normalde adetten 1 hafta önce ağrımaya başlar ama bu sefer çok erken ağrımaya başlamıştı. Bi de aşırı gaz oldu. Adet gecikmesi olmadan olanlar bunlar.
Bircanderin Benim gögüslerim inanilmaz derecede agriyordu Adet zamanim yaklasinca da agrirdi ama 3 gun de gecerdi tam 1 ay agridan bittim dokunamiyordum birde mide bulantim Oldu tabi kisiye gore degisir belirtiler ama boyle oldu