Tugbabayir Merhaba hanımlar.29 haftalık hamileyim uykuda istemsiz olarak geriniyorum.Yani kollarımı kaldırmıyorum ama bacaklarımı geriyorum.Bebege bi zararı var mıdır acaba?Internet sitelerinde kordon kopmasına sebep olabiliyor yazmışlar da korktum😕
nisemom Tugbabayir valla bende uyandigimda gerini yorum. Salı dr. Randevum var bir sorayım. Problem olacağı aklıma gelmemişti
Madeleine Tugbabayir bence boşuna evhamlanmayın bebek sağlıklıysa hiçbişey olmaz düşünün ki 4-5 ay hamile olduğunu anlamayan insanlar bile var saglıklı çocuk doguruyolar ayrıca hamile yogası diye bişey var sırf gerinmek ve rahatlamak üzerine☺️ Eğer düşük riskiniz yoksa doktorunuz bişey demediyse hiçbişeycik olmaz☺️
Tugbabayir nisemom ben de internetten araştırınca korktum.Doktora sordugunda beni de bilgilendirir misin
Mugee09 nisemom bende bu konuda bilgilenmek isterim 13 haftaligim ama her tarafm ağrıyor uyku esnasında yada uyaninda bacaklarımı gererken buluyorum kendimi toparlıyorum hemen sonra ve korktuğum şeylerden biri gerçi her hareketmden korkuyorum birşey olur diye ama
Tugbabayir Nur_nur06 ben kollarımı kaldırmıyorum ama bacaklarımı baya bi geriyorum.Bunu yaparken karın da geriliyor mu bilmiyorum ama🤷♀️
Tugbabayir Mugee09 sormayınn ben de çok evham yapan biriyim aklıma her sey takılıyor.istemsiz bi şekilde yapıyorum insallah bi zararı yoktur
Duru999 Madeleine ahh ne guzel 4.5 kendiliyinden geciyor🤣 ben olusdugu gunden stresliyim resmen dogursam rahatlicam. Allah herkese sag salim bebisler versin in se Allah🥰
Tugbabayir Duru999 inanın sizin gibiyim.Ögrendigimden beri bir adım atarken yüz kere düşünüyorum ya bir sey olursa diye.Bir an önce zaman geçse de sağ salim kucağımıza alsak🙏😊
Masalimobenim Hiçbişey olmaz merak etmeyin benim 2.ci gebeliğim İlkindede çok yapardım ikincide de hersabah kollarımda bacaklarımda rahatlatmak için geriniyorum ama tek sıkıntı bazen fena kramp giriyo bi kez o acıyla eşimi yumruklamıştım istemsizce 🤣