Elisah cok sevindim bir anne olarak bendebhep dua ediyorum allahim isteyen hak edenn herkesin kucagini doldur diye saglikli sihatli dunyaya gelsn insanlah

Cemrenur ben de aşılama yaptırdım Çarşamba günü 4. Günüm nasıl belirtileriniz oldu benim tek yumurtam büyüdü çok umutlanmak istemiştim tek olunca şans %15 dedi doktor

Nazcem43 canım yaptirmadim ben doktor pandemi dolayısıyla 1 ay sonra yapalım demişti ben de nasil olsa aşılama olacak deyip umudumu ona bağlamıştım o ay umudum yoktu son adeti bile unutmuştum hamile olduğumu öğrendim inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana dualarimdasin🤲🏻💕

Cemrenur yaa ne güzel yüreklisin duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun evladına sağ salim savuştursun 🥰

Elisah rabbim kimsenin evini çocuksuz , neşesiz bırakmasın 🙏 inşallah bana da nasip olur bu ay 🙏 meryem suresini de dinleyecegim inşallah

Elisah 2 defa bebeğini kaybeden biri olarak yazdıkların umudum oldu.. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏 en kısa zamanda inşallah biz de senin gibi güzel haberler alırız. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

Didemmmmm Aminnn. Allah en hayırlı zamanda size hayırlı ahlaklı sağlıklı evlat nasip etsin 🌹🌹

Happykariner Amin. İnşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip olur sanada cani m en hayırlı zamanda ❤

Elisah bu yazdiklarin bana umut oldu kardesim sogan kuru bende yapicam adetim bitdi 10 cu gundeyim 6 7 gunde olsa yapicam

Elisah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de sizin gibiydim ne zaman aman nasılsa olmadi diye düşündüm o ay oldu. ama elimden geleni de yapıyordum yine. Sizin gibi sürpriz olarak çift çizgiyi gördüm şükürler olsun. 5+5 olduk biz de. Rabbim sağlıklı ve kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin 🌸🌸💜💜

Elisah gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkesede banada nasip etsin

Gamssee

Gamssee Amin Allah razı olsun. Rabbim size de hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin 🤗🤗🤗

Zdgnsym93 Aminnn🤗 Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım insallah 🤗🤗