miskiamber Kadiss ilk denemek için bence de fazla ben denemelik kırklı almayı düşünüyorum canım sonrasında duruma bakcam ne kadar gider hiçbir fikrim yok
EbrarBilgem Kadiss 40 lı aldım ilk denemek için iyi gelirse ona göre çok alıyım diye ☺️ Umarım bebişe iyi gelir bez boşuna çok almış olmazsınız
Sevendays Kadiss prima premimum care 184 adet aldik tam gelicek 1 no surekli altini degisioruz cok yaotiklari icin sizede iyi gelir ancak
Minigimm2020 Kadiss bana herkez cok dedi ama yengem de gördüm surekli cis yapiyo ilk zamanlar cok az bseyi kaldi onuda kotu olacak bsey degl diger bebeğine kaldirdi
perikizii 1 numaradan stok yapmayın derim kırkı çıktıktan sonra genelde 2 numaraya geçiliyor bittikçe alırsınız 😊
Tuugceoz Bende 40lı bir paket aldim gerekirse saten yine alinir ama kucuk gelirse bosuna stok yapmaya gerek yok diye dusunuyorum
Kadiss Minigimm2020 tabi canım ilk zamanlar cok gidiyomus dusununce az degil de iste hanı bez kabul etmezse falan diye dert var o zaman baya elimde kalır sen hangi markayı kullanıyorsun
Kadiss perikizii banada oyle diyolar canım 8 10 tane gunluk gidiyo diye oyle dusununce cok degil az bile geliyo
EbrarBilgem Minigimm2020 sleepy aldım canım henüz kullanmadım 🙈🙈 33 haftalığız 40 lı aldım eğer bebeğime iyi gelirse devam edicem iyi gelmesse molfix denicem ☺️☺️