ecembugra53 Cansuzeynep canım tuzlu çubuk leblebi tuzlı ayran ekşi elma ekşi erik bunlar iyi geliyor canım aç karnına su içme mide bulantitısını 2 kat artırıyor
Belinay_AliEge Canım bana salatalık çok iyi geliyor mideme bide bu haftalarda uyu dinlen sana ağır gelen şeylerden uzak dur kendini yorma . Tuzlu şeyler şey bolca kraker beyaz leblebi falan .
Cansuzeynep Belinay_AliEge yediğim herşeyi kusma isteği lavaboya gidip hıc öğürme den çıkıyor çok afedersiniz ama sanki yemekler midem de değil de boğazımda kaliyor
fulya_kaya Cansuzeynep Cansuzeynep kusmuyorsanız ilaç içmeyin bence, tuzlu leblebi çubukla gibi şeylerle bastırmaya çalışıyorum ben
Belinay_AliEge Cansuzeynep kuzum ben 36.haftaya giriyorum halen kusuyorum Allah yardımcın olsun çok zor seni çok iyi anlıyorum bende gece gündüz kusuyordum o zamanlarda ama şimdi daha az ama yine devam ediyor ilaç serum herseyi denemedim 50 lira ilaçlara vere vere en son eşime dedim yeter zaten fayda etmiyor ben bunu cekeyim düşün o kadar zayıflamıştım ki .
Cansuzeynep Rehile ıns hıc olmaz kusarken daha çok midem bulanıyor ilk gebeligimde böyleydi bu olmaz dedim ama bunda da çok zor olacak sanırım doğuma gidene kadar kustum
ogretmmenanne Rehile Cansuzeynep Ben de 6+5 hiç bulantım yok yemek yedikten sonra bi içim dönüyo hepsi bu. Biz de 6da gittik duymadık kalp atışını 27sine randevumuz 🙏 içim pır pır
Rehile Cansuzeynep Gecmiş olsun yaa Bende diyorum Sağlıklı olsunda he rçeyine katlanlrım Gün sayıyorum kalbini duymak için korkuyorumda Allah yardımcımız olsun
Cansuzeynep ecembugra53 ac karnına olmuyor ki ne zamn biseyler yesem o rahatsız ediyor beni ecembugra53
Rehile Cansuzeynep İnşallah Keseyi gördüm 5+5 de 27 disi randevum var ama korkularımda var napıcam bilmiyorum ..sizin ne zaman randevu İnşallah duyarız.
Zeera Hanımlar merhabalar aynı haftalardayiz, bebeğin kalp atışı bu hafta sadece vajinal ultrason ile duyulur değil, mi karından ultrason ile duyulmaz?
Cansuzeynep Zeera 6.haftada duyan oluyor aslında ama 7 den sonra daha net duyuruyormuş 5 de 6 da çok nadir kişilerde duyuyorlarmis
Didos1447 Zeera ben 6+2 de yani dün normal karın dan ultrason la duyduk çok şükür. Sanırım cihaz önemli bu durumda, devlete gittim duymadı özele gittim hemen duydu
svdakd Ben 11 haftayı bıtırıyorum ve 7. Haftadan ıtıbaren mıde bulantısı basladı 3 hafta boyunca hıc bır sey yıyemedım doktorum ılaclara karsı ılac vermemıstı ama sonunda ılac vermeye razı oldu prılam dr kullanıyorum bır haftadır ıstahım yıne yok ama en azından bulantılar azalıyor