Safiyeerdall AtesAlininAnnesi elhamdulillah çok iyiyim kuzum bebeğim 6 aylık oldu bile 😍 ama bidaha o çatala nasıl çıkarım korkusu bi geçmedi 😏
AtesAlininAnnesi ruveyda98 bacım bacım ben açıp bakamıyorum bile o derece korkan biriyim ama normal doğumu nasıl yaptım inan bilmiyorum 😂
MehZeyBedir Normal doğum yaptım ve çok kötü geçti nasıl kötü derseniz kanama geçirdim iç duvarım yırtıldı içten dıştan dikişim oldu batikon kullaniyordum ve sabun ve sicak suyla yıkıyordum cok iyi geliyordu 1 aya kalmadan iglestim
AtesAlininAnnesi MehZeyBedir kuzum benim bebeğim 1120 gram doğru çok asiri zorlanmadım tabikide dikişim var ama kaç tane olduğunu sormadım 4,5 tane olması lazım 😏 bende batikon arada sırada sürüyorum
Mihrimah41 AtesAlininAnnesi 20güne tamamen iyileşmişti. Baticonlayıp kurutuyodum her tuvalette. Temiz tuttum enfeksiyon olmadım. Sızlama başta oluyo tabi ama geçiyo sonra.
AtesAlininAnnesi Mihrimah41 her lavobaya girişte batikon mu Kullanıyor muydunuz peki nasıl yaptınız anlatabilir misin benim sprey nasıl yapabilirim
Mihrimah41 AtesAlininAnnesi evet canım her tuvaletten sonra iyice ılık suyla temizlenip batikon sürüp az kurumasını bekleyip öyle kalkıyodum. Enfeksiyon kapmaması çok önemli çünkü. Çabuk iyileşti iyi bakınca
Mihrimah41 AtesAlininAnnesi peçeteyi ıslat ya da pamuğu o şekilde yap tabi bn de hatır hutur yıkamıyodum. Çok mu dikişin var ki
Mihrimah41 AtesAlininAnnesi oo süpermiş enfeksiyon kapmamasına dikkat et iyileşir hemencik inşallah. Sürekli baticonla
Haliagaoglu AtesAlininAnnesi geçmiş olsun öncelikle ama merak ettiğim bir şey var 28 haftalık neden normal Doğum yaptınız? Açıklık vs mi vardı Doğum için beklediniz mi? Riskli diye biliyorum da o yüzden.
AtesAlininAnnesi Haliagaoglu açıklık vardı kuzum ve bebek rahim kanalına inmişti bile 5 cm açıklık vardı
AtesAlininAnnesi Mihrimah41 kuzum peki şunu sorayım 40ımdan sonra doktora kontrole gidicem alttan mı muayne ediliyor bilgin var mı
Meralvedatazer AtesAlininAnnesi aynı korku bende de var 40 çıkınca gidicem çatala çıkıp muayene ediliyor alttan😨