AtesAlininAnnesi Safiyeerdall hadi yaa kıyamam sana ya 😔 nasıl parça unutulur abi ya yazıklar olsun .. Benim doğumdan ilk 2 gün falan yoğun bir kanama oldu ve şuan gelmiyor bile azıcık minnacık minnacık geliyor adet kanamasindan bile azıcık
Safiyeerdall AtesAlininAnnesi hiç sorma şikayet filan ettim ama bişey çıkmadı malesef😔 en acısı da o süre boyunca ağrılardan bebeğimi bile zor kucağıma alıyordum. Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın
tugce67-67 AtesAlininAnnesi valla ya bazen çocuk gibi ağlıyorum.sezeryan ağrısı gibi çektirdi😢umarım hepimiz hemencecik düzeliriz🤲🏻
AtesAlininAnnesi tugce67-67 rabbim duysun sesini kuzum benim 😔 benim ağrılarım falan yok arada kaşınma oluyor o kadar oda beni deli ediyor
Safiyeerdall AtesAlininAnnesi elhamdulillah çok iyiyim kuzum bebeğim 6 aylık oldu bile 😍 ama bidaha o çatala nasıl çıkarım korkusu bi geçmedi 😏
Neslihankk AtesAlininAnnesi dikişlerim ve göğüslerim yara olmasin diye sadece Hakiki zeytinyağı kullanmıştım 2 gun içerisinde yumuşadı rahatca oturup kalkabiliyodum dikişlerim ne zama düştü hic bilmiyorum görmedim 🤷🏻♀️ Rabbim şifa versin inslalah en kısa zamanda kucağına alırsın yavrunu kuzum 🙏💕
AtesAlininAnnesi Neslihankk ben dikişlerimi elleyemiyorum bile çok korkuyorum ya valla normal doğum nasıl yapmışım kendine hayretle bakıyorum 😂 dikişlerim içten mı disardan mı bilmiyorm 😏 5,6 tane olması lazım
AtesAlininAnnesi Neslihankk öyle yapayım bebeğim ama dünden beri etek giydim havalandırma yaptım ağrım falan sızıntı yok çok şükür 🙏 sadece hafif rahim kasılıyor oda büyük ihtimal eski halini alıyor
AtesAlininAnnesi Hilalgc 1120 gram doğmuştu sonra ilk hafta kilo alıp verdi 1 hafta oldu zaten doğum yapalı Perşembe günü 1040 gram olmuştu cuma aradım 1033 dediler cumartesi aradım 1080 dediler bugün aradım 1103 dediler ♥️