AtaMommy bugün saat 10:10 da bal lokmamı spinal ile doğurdum hiç korktuğum gibi olmadı sorusu olan varsa cevaplarım
Bebislerimiz AtaMommy ozel hastanede mi sağlıkla büyütün bebisinizi hastanede ne kadar sure yatis verdiler 😇
Hulyafuat AtaMommy kaçıncı haftada dogum yaptınız kaç kilo kaç cm suntayı uyuşukkenmı takıldı benımde cuma gunu ve cok korkuyorum bu arada Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu 🙏🏼
Bebislerimiz Ayy cok soru sordum ama hazir seni yakalamisken 😌 yaninizda refakatci kalabiliyor dimi kim kaliyor yaninizda
AtaMommy Bebislerimiz ziyaretçi kısıtlaması yok şimdi annem ve kayınvalidem odamda akşam eşimle tek kalicaz
AtaMommy Hulyafuat 37+3 3280 doğdu canım sonda uyuşunca takıldı evet bende çok korkarak ağlayarak gittim uyuşmadım başlamayın diye bağırırken bebeğimin ağlama sesini duydum hiç korkulcak bişey yok
AtaMommy Sedaamm uyuşukluk geçtikten sonra dikiş yerimde adet sancısı gibi oldu sadece ama çok ağrılı değil ağrı kesiciye gerek bile duymadım öyle diyeyim sonuçta ameliyat olduk olsun o kadar haricinde baş veya bel ağrısı yaşamadım
elkakimmon AtaMommy Allah analı babalı büyütsün canım, daha önce normal doğum yaptıysan ikisini kıyaslar misin. Lavman olayı nasıldı, merdiven cikilabiliyor mu sezeryandan sonra
AtaMommy elkakimmon ilk doğumum canım yapmadım normal hiç beni 7 de yürütücekler kalkmama hiç müsade etmiyorlar daha yürüyemedim bilmiyorum ama yatakta dönüyorum ediyorum bi sıkıntı olmuyor
Ertey AtaMommy genelde 38+.. olarak sezeryan yapiyorlar siz mi istediniz Boyle yoksa doktorunuz mu belirledi
AtaMommy Mom9272 solunum sıkıntısı olmuş canım gözlem altında tuttular 1 saat sonra çıkıcakmış yanıma öyle diyorlar hem biraz erken hem sezaryen olduğu için ciğerlerinde ki suyu atamamış
Mom9272 AtaMommy ya geçmiş olsun canım iyi olsun inşallah bol bol yürüyüş yap yürüdükçe çabuk iyileşiyorsun
fnsckn AtaMommy sağlıcakla alın kucağınıza İnşAllah ♥️ Ben bulantı konusunu merak ediyorum çünkü tansiyonu çok çabuk düşen biriyim çok oldu mu acaba ☺️ Birde pis kan çıkması için bir karına bastırma oluyormuş bilgi verebilir misiniz
AtaMommy fnsckn bulantı yasamadim canım karnımada canımı acıtacak derecede bastırmadı zaten 3 kere geldi gitti bastırdı onda da uyuşukluk tam geçmedi hissetmedim gibiydi sıkıntı olmadı o yüzden