Minikannesi00 Bebislerimiz normalde bende sevmem ama karnımın derisinin kaşıntısı ve ağrısını aldığı için çok sever oldum ,onu sürünce rahatlıyordum . O gerginlik hissini alıyor nemlilik
Misssimsek Dilara6161 bol bol su içtim ve sadece bebe yağı kullandım 14. Haftadan itibaren. 10 gün oldu doğum yapali şükür çatlağım olması hiç. 15 kilo aldım.
Yaman Yarim_Kilo_Kiyma evet cnm uvela diye krem hem göğüs ucu icin kullandim hem gobek icin kullandim 2 side ayri
Bebislerimiz Minikannesi00 ayyy masallah darisi basimiza guzel haberlerini de bekliyoruz insallah saglikla kucaginiza alin 🧿
Minikannesi00 Yarim_Kilo_Kiyma neye cidden mi yazdın anlamadım canım ,çok şey konuştukta hangisine dedin 😊
Misssimsek Yarim_Kilo_Kiyma evet canım. Dalin almıştım ben memnun kaldım. Kalcalarima belime goguslerime de sürdüm ara ara oralarda da çatlak olmasin diye. Su içmek de çok önemli ama onu da aksatma.
Minikannesi00 Bebislerimiz ay sağoljn inşallah sağlıklı doğsunda 😍 darısı size inş 🙏 sizin kaç haftalık bebiş
Sudeninannesi Dilara6161 ilk günden beri çatlak kremi kullandm çok kilo almadm ve karnım ayıma göre küçük yani çok şişmedim hiç çatlağım yoktu taakiii 39 a girene kadar 3-4 gün içinde çatlamşm haberim yok resmen karnımın alt kısımları ince ince ama çatlamşm inan engel olamıyosn 🙈
Minikannesi00 Bebislerimiz ayy çok yeni daha ,yolun çok uzun Allah yardımcın olsun 😊 daha şimdiden çatlakları mı düşünüyosun
derinozkaya Dilara6161 ben 15 kilo aldım catlamadım arkadasım 8 kilo aldı resmen yarıldı ikimizde aynı seyleri kullandık.. yapı meselesi canım genede badem yagı bebe yagı sürekli nemlendiriciyle önüne bir nebze gecebilirsin ..
Minikannesi00 Bebislerimiz bence çok kafana takma şuan normal nemlendirici sür , ben 6. Aydan sonra başladım zaten en son haftada çatladı yani 1 2 hafftadır çatlağın var ,oysa heyecanlanmıştım çatlamicak diye😂