AysaRuzgar Dilara6161 engelleyemezsiniz ☺️ Kimisi 5 kilo bile alsa çatlıyor kimisi 20 kilo alsa çatlamıyor. Zeytinyağ süren var, pahalı kremler kullananlar var, benim ikinci gebeliğim aklıma gelirse bebek yağı sürüyorum ☺️ Umarım çatlamazsınız🌸
Minikannesi00 Bebislerimiz ben bio oil kullandım baya iyi gidiyorduk ama şuan en sonlarda birden çatladı canım . İnce ince çatlaklar oldu ,yağın etkisi olduğunu düşünüyorum .
Tubasim Bebislerimiz evet ben sürekli nemlendiririm vücudumu, hatta 38 haftalık oldum artık çatlamam derken çatladım 🙈 ama minnacık bi iki çizgiymiş bugün telefonumun kamerasıyla baktım da 😂
Yaman Dilara6161 38+1 im hic catlamadim sali gunude dogumum var 12. Haftadan beri doktorumun verdiği kremi kullandim
Minikannesi00 Bebislerimiz canım hindistan cevizi yağından ben yandım sen yanma derim ,aşırı tüylenme yaptı karnımda . Sonra bio oile geçtim ben . Hindistan cevizi yağı şok güzel nemlendiriyor ama sırf o yüzden bırakmak zorunda kaldım .
Kuzeymiraa Çarlayacaksan önüne geçemezsin malesef 🙄 genetik diyorlar ama yalan annemde bir tane çatlak yok 3 çocuk doğurdu ben 12. Haftamda çatladım. Krem vs herşeyi yaptım kimisi son haftasında bile çatlıyor 🤷🏻♀️ İnşallah sen çatlamazsın yinede nemli tut
Minikannesi00 Bebislerimiz rica ederim ,göğüs ucuna sürebilirsin ama ,pamuk gibi yapıyo . Keşke karnıma da sürebilsem ,eşim tüydense çatlağı tercih ederim dediği için bıraktım 🤭 cidden saçı olmayanlar kullansa faydalı bi yağ ,hemen tüyleri besledi 😂
Minikannesi00 Bebislerimiz bence mutlaka işe yarar ,sarı tüy varsa hemen saça çevirir , ki zaten hintliler bu saç işinden anlıyor ,yağları da öyle :)
Hulya_ Dilara6161 O kadar su içtim doğal yağlar kulşandım 35.haftamda hoop birden çatladım😬 Eğer çatlıycaksa engelleyemiyorsunuz sadece hafifletiyor yağlar siz yinede kullanın insallah çatlamaz ben sarı kantaron ve kako yağı kullanıyorum doktorumun tavsiyesi
Bebislerimiz Minikannesi00 yulaf yagida öneriyorlar senin cildin yagli miydi peki onlada alakasi oluyormus sanirim ne kadar doğru bilemem ama 🤔