aysegulkaya Ben ilk zamandan beri başladım bi ay banyo ihtiyaçlarımızı tamamen aldım aklımdan çıksın diye şampuanlar yağlar kremler küveti filesi kovası falan. 2 tane 10 lu hastane çıkışı 3-4 tane 5 Li hastane çıkışı 2-3 adet tulum 10 kadar zıbın aldım. Yeni doğan olarak bu kadar kıyafet yeter diye düşündüm birkaç da hediye gelse artık aldıklarımı 3-6 alıyorum. Emzik vermeyi düşünüyorum ben o yüzden 2 tane emzik aldım. Süt sağma pompası aldım. 3 tane Müslin aldım 1 paket 72 Li 1 numara bez aldık. Bebek arabamızı aldık bi tane o korbell in çöp kovalarından aldım. Bi tane nohut battaniye aldım bi tane yün ördürücem daha bi tane kendim puffy ile ördüm bi tane de hazır kalın aldım yeter heralde. Bir iki panduf gibi ayakkabı aldım ama çok giyemez bebekken diye almadım. Kapı süsü yaptırdım makrom e. 10-15 çift çorap aldım 2 adet penye yelek aldım yünü annem örüyo. Ceket konusunda nasıl olur ceket giyilir mi bilemedim onda kararsızım. Bide biberon konusunda çok kararsızım. Tırnak seti aldım. Ateş ölçer almam lazım daha ama fiyatlar çok diye bekledim. Anne yanı beşik olarak ahşap beşiklerden aldım ben odama uyuyor diye görüntüsünü çok beğendim. Şimdilik böyle odamızı sipariş ettik Yeni civilden şimdi onu bekliyoruz 1 ay içinde gelecek inşallah.. Para olunca sıkıntı değil gerçi ama bi anda yaparsam zorlar diye düşündüm ben ondan her ay 400-500 ayırıp aldım hep. Sende ilk bi liste yap bence en kolayı öyle öncelik olanları alıp ona göre eksiltiyorum listemi hep kolaylık oluyor 🙏🏻