sumosgoksu Kizlar bugun adet oldum sanirim bu ay olmadı nasip tabiki bu ay deneyipte fayda gördüğünüz şeyleri arastiriyorum ovulasyon testi sipariş ettim esim icin keçi boynuzu özü alicam bnde folik asit basladim baska ne yapmalıyım
Seherr sumosgoksu canım en en önemlisi kafana takmamak ben bir sene hamile kalamadım sonra kafama takmayı bıraktığım ay hamile kaldım :) sürekli düşününce insan stres oluyo hatta yalandan yere gebelik belirtisi bile yaşamaya başlıyosun çok geldi başıma bu :)) en güzeli bir sorun yoksa eğer akışına bırakmak allah en kısa zamanda nasip eder inşallah 🥰🥰🥰
Sevendays sumosgoksu iliski sonrasi hemen kalkmayin bir sure yatin birde herkesin dedigi gibi stres yapmayin dicem ama tabi elinde olmuyo insanin elinizden geldigince rahat olmaya devam edin birde cuma gunleri sela ile ezan arasi 7 kez cuma suresini okuyun cok faydali birinden duymustum bende okudum hep 4 aya hamile oldugumu ogrendm
ilayy sumosgoksu kuru incir ye yumurta rezervini arttırıyormuş sigara varsa bırakın veya azaltın enerji içeceklerinden vazgeçin
Sevendays sumosgoksu evet tabure veya sandalye kokuyolarmis bnde duydum bn belimin altına yastik koymuştum
Elifkzlcn sumosgoksu Neler yapmadık inanın aylarca istedik bu arada 8 yasinda oglum var olmayınca artik dedik bosverelim nasip degil ovulasyona kadsr takip ettik ne zaman bosverdik o ay hamile kaldım.. Her ay bir gebelik belirtisi yaşıyordum psikolojim bozulmustu artık tek tavsiyem takmayın cok iyi anlıyorum sizi ama ne kadsr takarsanız o kadar olmuyor
tugbaayaz sumosgoksu ben adet olduğum gün soğan kürüne başladım adetim bitene kadar sabah akşam kaynattım içtim ve yumurtlama günlerini değerlendirdik ilişkiden sonra yarım saat hiç kalmadım ya yastık koydum altıma yada ayaklarımı duvara diktim çok şükür o ay hamile kaldım
Melisaasilem sumosgoksu çakşır kökü suyu be ovulasyon testi sayesinde gebelik elde ettim tabi önce Allah’ın rızası ile tavsiye ederim
Sevoo34 sumosgoksu canım ben yakı kullandım 5 aydır deniyoduk hep adet görüyodum bu ay yakı yapıştırdım belimin altına yastık koyarak ilişki yaşadım ilişki sonrası hemen kalkma uzan dinlen 20 25 dk İnşaAllah Rabbim çocuk isteyen herkese nasip eder evlat sahibi olmayı🤲🤲
Sevoo34 sumosgoksu doğurganlık döneminin en yüksek olduğu gün takvimim uygulaması var onu kullanıyorum ben. bide adet döneminden sonra 2 günde 1 ilişkiye gir ben öyle yaptım
Sevoo34 sumosgoksu aynen dene canım İnşaAllah tutar seninde 3 gün boyunca çıkarma o yakıyı. belin biraz yanabilir ama dayanmalısın