Betulyesilts Hastaneye git bence sancilarini hissetmiyor olabilirsin nolur ne olmaz en fazla geri yollarlar
Zeynep-mina Berfin_kycn canım doğum yapmadan önceki gece benimde tam olarak böyleydi 15 dk da 10 dk da gelip geçen sancım vardı adet sancısı gibi sabahında doğumum başladı 10 gibi
Berfin_kycn Bediii işte bende öyle düşünüyorum o yüzden hastaneye gitmiyorum ama annemle konuştm dedi yengen sancısı azıcıkken gidiyordu doğum yapıyordu🤷♀️şaşırdm bende ne yapacağımı
Betulyesilts Berfin_kycn ben gittim suni sanci verdiler ilk dogumda ama cok fazla almadim yarim saat faln aciklik 2 -3 cm dedi ama bnde tik yoktu yalanci sanci dedim seyle ayni idi
Zeynep-mina Berfin_kycn yok hayır suyum geldi sonrasında onun için hastaneye gittim öğleye doğru da suni ile doğumu baslattılar
Berfin_kycn Zeynep-mina ha benim sancılarım var ama şiddetli değil normal sancı yani hafif artmıyor suyun felan da gelmedi o yüzden gitmek istemedim
KubraSS- Berfin_kycn dk sini tut canim şuan benimde öyle bel ağrım var ve sertleşip duruyoruz doğum sancısı illaki biraz daha farklı oluyor
Berfin_kycn KubraSS- vala ilk defa böyle oldum normalde yalancı sancılarm hemen geçer şuan da sancım var ama artmıyor yani hep aynı
KubraSS- Berfin_kycn bebek kasılıyor mu peki yada şöyle deyim doğum sancısı genelde belirli dklarla gelir 30 sn 1 dk arası sürer geçer sonra yine gelir o arada sancı geldiğinde bebek toplanır. Sürekli aynı seyirde ise doğum sancısı olmayabilir
Berfin_kycn KubraSS- vala net anlayamadım kuyruk sokumu belim yani çok ağrıyor kasıklarımda öyle afedersn rahmim kopacak gibi baya ağrıyor sancılarımds hafif var geçmedi hala ama hafif dün gece 2 defa kustum afedersn nasıl olacak bilmiyorum😔
KubraSS- Berfin_kycn ayyy hadi gözün aydinnn banada dua et sağlıkla hayirla gelsin hemen dogurunca yaz 😇😇