Bence haklısınız ürünleri kaliteli ve zevkinize göre alırsanız 20binden aşağı düşmüyor. Göğüs pompası, ateşölçer, bebek telsizi yada kamera ortalama bişey alınca kafadan 1500, odası ortalama 4000-5000, halısı tülü perdesi yatak yada beşik örtüsü takımı en az 1500 tutar, bebek arabası uçsuz bucaksız 1000 e de var 5000e de, oto koltuğu da aynen, ana kucağı 400-500 , banyo küvetleri takım 150, göğüs kapağı aldm mesela 170tl resmen😃😃😃, alerjik olduğm için bebeğimde olabilir diye mustela stelatopia set aldm 350 civarı tuttu.. Daha kıyafeti, kundağı, battaniyesi, reflü yatağı vs onlara hiç girmiyorum. Birde kendinize alacağınız lohusa takımları, pijama, terlik, doğum sonrası oda süsleme ve foto için taç takımı, kapı süsü 😅 baya tutuyor valla. Yani aslında sizin açtığınız başlık ve konu içeriği gayet normal. Ben çalışan anneyim mesela göğüs pompsı, kamera falan almam şart olacak. Ev hanımı olsam belki bazılarını eleyebilirdim.Sizde kendi durumunuza göre eleyebilirim yada sonra alablirim dediklerinizi sonraya bırakabilirsinz. Kamera fln belki ilk etapta yanınızda olacağı için sonraya bırakılabilir. Birde çevremde çok yakınlarım var tanıdığım oto koltuğu ve bebek arabasını onlardan aldm mesela. Oto koltuğu fiyatıda internette 3200, kendim o fiyatı vermezdim, bebek arabasıda 2500 civarı(eşimin kardeşinin) tamamen sizin durumunuza bağlı masraflar 😊 Allah kolaylık versin burada olan herkese, devir zor maalesef. Alabileceğiniz ürünün ucu bucağı yok…