xyz9 06minigimym dr 16.haftada cinsiyet anca dedi.ben de onumuzdeki 5 haftaya biberon emzik gibi seylrri halletsem guzel olacak
xyz9 Nil92 cok tesekkurler ince yorumunuz icin.ben de ilk basta kullanacaklarimi almaya karar verdim.ilk 3 aylik ihtiyaclari doguma kdr hazir olsa yetecek su durumda.linc olayini ben de anlayamadim 🤷♀️
Bir_zerre xyz9 Çok ütopik değil mi bu rakam? 10 bin beşik 5 bin bebek arabası vs şeklinde hesaplamaniz lazım ki anca o kadar tutsun
xyz9 Bir_zerre 10 12yasina kdr kullanacagi sekildr buyuyen yatak olan bi takim sadece perdesi avizesiyle 7 bin tuttu.cok yorumda da soyledim.bircok seyi eledim.bazilarini da erteledim dogum sonrasina,mama sandalyesi gibi
Bir_zerre xyz9 Sağlıkla gelip, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah Allah bebeğinize 🥰 Aynen mama sandalyesi vs daha sonra alınabilir diye bizde almadık ilk etapta gerekli olanları almak yeterli hatta kiyafet bile doldurmaya gerek yok çok çabuk büyüyorlar çoğu şey kalıyor.
Merve2016 Bazı insanlar çocuğa parayla mutluluk vereceğini sanıyor sanırım bebek masrafı az çıkınca bedavaya gelmiş çok fazla para harcayınca daha değerli bir bebek mi oluyor nasıl bir mantığınız var yazık. Ben kızımda 200 e beşik 200 e bebek arabası aldım 500 TL ye de geri kalan bütün ıvır zıvır larıni aldım kıyafet çok hediye de geldi hiç birşeyi de eksik değildi ayriyetten keşke şu olsaydı bu olsaydı diyip hiç birşeye ihtiyaç da duymadık Sizin mantığınıza göre benim kızım bedavaya bile gelmemistir ama önemli olan harcadığınız para değil ona verdiğiniz ilgi sevgi çocuk aldığınız kıyafeti giyiyor 5 dakka içinde ya kusuyor ya altı çıkıyor hiç birşey umrunda değil biraz büyüdükten sonra aklı aldıktan sonra böyle masraf yapsanız haklı gorurdum belki kusura bakmayın ama sizinki şuan tam anlamıyla görgüsüzlük
Fesal Merve2016 neden görgüsüzlük olsun? adamın aylık geliri 30binse neden gidip ucuzundan alsın bu da pintilik olmaz mı? Sizin görgüsüzlük dediğiniz durumu olmayıp bimden alanla dalga geçmekle aynı
Kader13 xyz9 25 30 bine ben araba alırım canım naptın sen ben beşiği arabası kıyafetleri derken sadece 4 bine yakın para ödedim abartmışssınız 5 6 yıllık mı bir alışveriş düşünüyosunuz
Tuanazra Csnsu maşallah ben sadece puset ve bebek arabasını 2500 e aldım. Siz uygun halletmişsiniz hayirla kullanın insallah
Csnsu Tuanazra teşekkürler evet daha iyilerini almak isterdim ama daha uygunlarını almak durumnda kaldm cebimze göre haraket ettk birazda sizde güle güle kullanın işh
Defneazra Bende indirimleri takip ettim çok acele etmeyin almak için doktorlar genelde 6. Aydan sonra almaya başlayın diyorlar biz oto koltuğu ve çocuk arabasını henüz almadık onun dışında 3.500 falan tuttu e bebek ve civil den yaptık alışverişimizi de 😊
xyz9 Defneazra babymall dan da alisveris yaptiniz mi hic? Bazi urunlerin stogu orda daha kolay bulunuyor renk altrnatifi olarak.ama ordan alan tanidigim yok hic.civilime bakmamistm.ebebek vevtrendyol takip ediyordum.ona da bakarim,tskkrler 🤗
Defneazra Ben oda düzmedm odayı kimse önermiyor ilerleyen zamanlarda kendi evimz olursa bebeğimzde büyürse inşallah şuan kıyafetler, puset, anne bebek çantası, temizlik ürünleri, beşiği alındı
xyz9 Defneazra cinsiyet belli drgil.ben de cinsiyetten bagimsiz urunlerle baslayacagim bu ay insallah
tambirminnos miskiamber bizim cinsiyet aynı olunca kıyafette pek almadım şampuan losyon deterjan bez derken 800-900 arası tuttu bu defa 😊