Ayseannesi xyz9 rica ederim, lcw de aynı segmentte bu arada ve çook kaliteli, hatta bence biraz pahalı, ama çok yumuşak kumaşları dikişleri harika, unutmadan onuda ekleyeyim ☺️
RuzgarsMommy Naptin bacim 25 30 bine düğün mü yapcan 😁 Biz bilr 5 bin arabaya 5 bin odasina verdik Ivir zivirlar giysiler 1 2 bin tutuyor en fazla indirimli aldim hep bitti valla
RuzgarsMommy xyz9 hahahah yazdıktan sonra farkettim bende o anlamda demedim yani Fazla fazla harcadık ona ragmen 25 30 bin olmaz demek istedim
RuzgarsMommy Uzun kullanacağımız şeylere para verilir ben kısa süre kullanacağı giysilere az harcadim Ama arabsina verdik 2.cocuk da olursa kullanırız diye Odasini çilek mobilya yaptık 4 5 yaşına kadar kullanır. Kifayetleri heryerden aldim lwc e bebek trendyol. Bakim ürünleri mustela olsun en azından güvenilir ve uzun süre gidiyor
xyz9 RuzgarsMommy ben de sizinle ayni sekilde dusunuyorum.odasi,bebek arabasi gibi seyler yıllarca kullanilacak/ikinci bebekte de kullanilacagi icin kaliteli olsun.bebek bakim urunu ve ates olcer gibi seyler sagligiyla ilgili oldugu icin kaliteli olsun ama kiyafetlerin pamuk olmasi yeterli benim icin.bikac tane kaliteli kiayfet alirim hani bebek gormeye geldiklerinde vs giyer diye o kadar.ben mama sandalyesine kadar alacaktim.full paketti,sonra kullanacaklari da.o yuzden fiyat sisti ama sonradan onlari ertlemeye karar verdim 6 ay sonrasi kullanilacal diye.su durum a 15 16 bine dustu Periliko
RuzgarsMommy xyz9 Evet canim kesinlikle öyle alınca durup durup masraf cikmaz hem uzun ömürlü kullanılır. Cok ilerisini de almaya başlarsan rakam atıyor tabi 6 ay dan ilerisine sonraya birakmak lazım lazim oldukca alınır onlar mama sandalyesi yürüteçi ek gıda malzemeleri gibi gerektikce alırız.
Periliko xyz9 mama sandalyesi , yurutec , oyun halisi sonraki sureclerde bebegin ihtiyacina gore aliniyor. Mesela oyun halisi var ama kullanmiyor bizimki aslinda kullaniyor ama 5.ayindan beri tutup oyuncaklari kendine cekiyor o yuzden 2 ay icin degmez almaya. Simdi hoppala dusunuyoruz ama onuda cok kullanmayacak nasilsa diye erteliyoruz. 😂 Benim en cok isime yarayan şey hareket eden oyuncaklar oldu. Dikkatini asiri cekiyor ve bir isin varsa calistir koy karsisina. Anakucagi almistim evet ilk 4 ay icin guzel ama sonrasi icin gereksiz ve ben 3.ayda almistim 😂
xyz9 Periliko anakucagi almicam.listemde yoktu.sonra burda al diyenler oldu,bi acaba dedim ama yok.reflu yatagi yeterli.sonra jimnastik merkezi denilen oyun matlarindan alirim.hareketli oyuncak dediginiz cek-birak araba tarzi seyler mi? 🤔
Periliko xyz9 pilli muzikli ordek kopek araba kendi kendine hareket eden ısıkli. Bizimkinin dikkatini bitek onlar cekiyordu. 6 aylik hala ordegini gördugunde kafayi yiyor mutluluktan 😂
Mihrimah41 xyz9 yani herkesin bütçesi yaşam trzı farklı tabi ama 30 bin aşırı fazla. Benm 10 bin gibi bşy tuttu herşeyi.
Meflug xyz9 ben 15bin liraya bebek arabası buldum. Bebek odası buldum 12bin lira. Verdiğiniz fiyat gayet normal bakmayın siz.
Byn87 Melodixxx bunlar baba evinde değer görmeyip zebgin kocayla evlendikten sonra ne oldum delisi olan insanlara. Çok takmamak lazım.
xyz9 Byn87 git hadsizligini baska yerde yap.baba evinde deger de gordum,kendi maasim da var.bebegimin ihtiyaclarini karsilayacak maddi durumum da..herkesi kendiniz gibi zannetmeyin
Byn87 Meflug yok sadece insanlarla alay etmesi ,kucumsemesi bana tanıdığım gorgusuzleri, sonradan gormusleri anımsattı. Tecrübe diyelim 🤣 bunlardan piyasada çok var
yba xyz9 vallahi gereksiz şeylerde aldığım halde ve herşeyin kalitelisini, aklıma mantığıma yatanı aldığım halde 20-30 bin harcamadım. 7-8 bin olmuştur ancak. Çoğu şeyi de indirimde aldım Hamile kaldığım andan itibaren. Evet 1000-2000 TL ye bebek alışverişi olmaz belki ama dediğiniz rakama da olmaz.👎🏻 Bir de şu algıdan çıkın her şeyin pahalı olanı iyi değildir. Araştırırsanız göreceksiniz.
xyz9 yba benim oyle bi algim yok ki.bunu da nerden cikardiniz cok merak ettim.indirimleri takip ediyorum zaten.yaklasik 50 60 msja cvpta yazdigim gibi bazi seyleri listeden cikardim bazi annelerin tavsiyesiyle ve fiyat dustu