Hulya_ Mdelaaal Biz oses ve komagene markalarından alıyoruz onlar etsiz canım bulunduğun yerde varsa alabilirsin☺️
Mammimammi Mdelaaal gebelikte çiğ köfte sushi sakatatları önermiyorlar. Çig etten geçen bir zımbırtı var. Riskli. toksoplazma igG pozitifseniz kilolarca yiyin sorun yok. Antikor üretmiş korumalı oluyorsunuz. Negatifseniz riskli oluyor. Yani birşey olur mu olmaz mi demek için bu teste bakmak gerekiyor
Minikbirkalp Mammimammi artk çiğ köfteler etsiz oluyor bu bi sorun teşkil etmez ama içinde çiğ et yok çünkü
Mammimammi Minikbirkalp evet etsiz olursa hiç sorun olmaz. Çig köfte denmesinin nedeni içinde et olduğu için. Etsiz olursa sorun yok. Ben hep yedim zaten 😂
xyz9 En mantıklısı evde yapip rahatca yemek bence.ben hamilelik oncesi yaz donemi hazir aldigim etsiz cig kofteden zehirlenmistm,fazla beklemis cunku.ki 2 3 tane yemistim.ona ragmen
Deletedmom272 Mdelaaal kapali hazir satilanlar var. Bimde. A101 de vs. Bence onlar zararli olmaz. Hijyenik oluyo cnku. Ama acikta satilanlar mechul
Minikbirkalp Mammimammi valla bende yedim hemde çift dürüm gömüyordum🤣🤣 eşim dalga geçer hep benimle sen nasıl birşeysin 2 dürümü nasıl yiyorsun die çok seviyorum 🤭🤭
Deletedmom337 Mdelaaal hamileligim boyunca yemistim dogum yaptim hala yiyorum yiyebilirsin kuzuzm ama etsiz
annecikk_ Mdelaaal o kadar ozledimkiiii😭 dogumdan sonra ilk yiyecegim sey olabilir bol limonlu acili🙈
Uzm-Nurse Valla yiyorum ben 18 haftalığım bi zararı olmadığını da biliyorum canım çektikçe dürüm yiyorum missss