Denizkaplan Mine4 3.5saatte dogurdum ılk bebegımı ama ölüm gibi zordu ıkıncısı kendı sancımla oldu cok rahat gecti
Ozlemcyln Mine4 en çabuk benim sanırım 😂 nst kontrolüne gitmiştim hissetmediğim halde kasılmalarım çıkınca muayene edelim dedi ve 4 cm açılman var yatış dedi suni sancı takıldı 50 dk sonra oğlum kucağımdaydı 😂
Ceylan35 Mine4 36 saat suni sancı çekip sezaryan olan bir ben 😁🤦Allah kimseye yaşatmasın bir avazda dogur sen inşallah hayırlı doğumlar 🌛
Enesalim 10 da basladi aksam ustu 18 05 te dogum yaptim.Benim bebegim kanalada giemisti plates topuyla hep hareketler ziplamalarla indi acilmam olmasina ragmen
Asell ilk hamileligmde suni ile baslatildi 12 de verildi gece 9 da dogurdum ve coook zorduuuu 😭😭 simdi ikinciye hamileyim insallah bu kendi sancim ile olur.
MinnakLiva suni sancı kendi sancını başlatıyor kuzum sana ekstra bir sancı verilmiyor.. bu konu hakkında post açmayı düşünüyordum iyi hatırlattınız
Mine4 MinnakLiva Çok sevindim yanıtınıza. Pazar günü suni sancı ile başlatılacak doğumum inşallah. Ve nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyorum. Çok korkuyorum sonra sezaryen olur diye.
Beyzaaaa Ceylan35 bende 18 saat sancı çekip sonra suni sancı verdiler artık dayanamadım yerlerdeydim sezeryana alındım 😃
Belmaaa Ceylan35 ben de 24 saat çekip 1cmde kaldım sezeryan istedim böyle suni ile kolay doğuranları okudukça üzülüyorum benim neden olmadı biraz daha dayansaydım olur muydu diye kendimi yiyorum ama bir taraftan da sezeryan tam bir mucize iyi ki varmış diyorum
Enesalim Mine4 suan 39 haftaligim ve kemdi sancimla gitmek istiyordum olmayacak galaiba yine bebegimin gelisimi durmus suyum cok azalmis benimde yarin yatis yapip suni verme ihtimali var 😌
MinnakLiva Mine4 youtubeda suni sancı ile ilgili videolar izleyebilirsiniz kağan Kocatepe yi öneririm 😊
MinnakLiva Denizkaplan sanarak değil araştırarak öğrendim zaten 😂😂 suni sancı diye birşey yoktur kimse kimsenin vücuduna ağrı veremez..