Lamelif Ebru4343 neye üzüldün tam olarak 😂 bizde 33+5 haftalığız ultrasona göre 35+6 yani 15 gün fazla gözüküyor ama zaten ben 4 kilo 56 cm doğmuşum bebeğimde bana benziyor diye seviniyorum 😍
Ebru4343 Lamelif ya doktor birden tuhaf konuşunca korktum iyi birseymi dedim hayır iyi değil önden gitmesi dedi. Ama simdi alistim tombis kızım diye seviyorum 😄😃😃
firdevs Ebru4343 ben de yarın gitcem şekerime bakacak 30 haftalıkken 32 haftalık görünüyordu sana söylediğini söyledi bana da ben korkmuyorum Allah’a dua ediyorum bol bol büyük ihtimalle şeker var ondan oluyor
Ebru4343 firdevs diyet önerdi bana bır hafta sonra tekrar bakicak. Sağlıklı olsunlar bunda da vardır bir hayır
firdevs Ebru4343 canım benim sonuçlar da çıktı bugün açlık 103 çıktı ortada en fazlası 115 falan tokluk da 93 çıktı şekerin yok dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı nts de sancı çıkmadı 32 haftalık oldum ama karnı 34 haftalık 2 hafta öndeyiz 2250 olmuş kilomuz yarın sağlık ocağına gideceğim bir de bakalım ebemiz ne diyecek 🤔
Ebru4343 firdevs sevindim şekerinin cikmamasina. Benim tokluk şekerim 79 çıktı düşüktü ama 3 aylık şekerim yuksekmis o yüzden diyet verdi.
Minimini04 Benimde 1 hafta önden gidiyor doktor 2-3 gün erken doğar onun haricinde sıkıntı olmaz dedi
Demir Benim oğlumda 1 hafta önden gidiyor.Detaylıda belli oldu.Doktor araştıralım vs. birşey demedi.Bu haftalarda önemi yokmuş.Sizin haftanızda önemli demek.Korkmayın doğumada az kalmış,sağlıkla kucaklayın inşallah🙏🏻♥
Mry Ebru4343 benimki de önde gidiyor ama doktor hiç olumsuz bişe demedi hatta bebiş babasına çekmiş uzun olcak dedi
Pcoslubiranne Ebru4343 benim ki de önde iri bir bebek doktorum annesi çok güzel bakmışsın dedi.Daha 16+3 de 200 gramdık.Ben de şeker yüklemesi yaptiracagim.Ama iştahim cok acik ondan sanirim.Ve de anne baba nasilsa bence bebek de öyle oluyor.
Domatesimm Ebru4343 benim 16. Haftadan beri hep bir hafta önde. En son 27de gitmiştim o zaman da öndeydi şekerim çıkmadı. Şimdi 30+1iz bakalım kontrole gidince nasıl olacak. Doktorlar şekerin çıkmazsa sorun yok demişti iki üç doktora sordum. Sadece iri olabilir dediler
Symn Aygl1996 benimde sizinle aynı 30 haftalıkken gittim 2 kilo 100 dedi sizin Doğum ne zaman nasipse
Keriminmutluannesi 33 haftalıkken 2000 olması gerekirken 2.500 gr şimdi 35 haftaliğim ama gelişimi 37 haftalik🙂
Elcnerdgn Benim ilk haftalardan beri bir hafta önde gidiyor suan normalde 15haftalığız. Ama 16+ küsürlü çıkıyor hastanede. Doktor bunun iyi birşey olduğunu söyledi geriden gelmesi sıkıntı ama önden gitmesi bizim için sıkıntı teşkil etmiyor dedi 😊
firdevs Ebru4343 o üç aylık şekere bakılacak benimde canım ya bebişin karnı büyük olduğu için doktor araştırıyor sağolsun 1 hafta da çıkıyormuş onun sonuçları kanı dün verdim bakalım 15 gün sonra öğreneceğiz belki o yüksektir