[silindi] merhaba tek yumurta ikizlerine hamileydim kızlarım Olcaktı gelişim geriliği oldu tek plesenta dan beslendiği için ali acara sevk ettiler 15. Haftada geriden gelen kızımın kalbini durdurmak iste Allah verdi o alır dedik şükür elhamdülillah verdi aldı Allahtan gelene tevekkül ederim. Ama bu herkesin başına gelecek diye Bi kural değil. Tek yumurta ikizi olup sağlıkla doğan cok cok insan var cok tanık oldum cok kişiyle konuştum. Sibel özlere gitmeni tavsiye ederim ben onda Bi nevi rahatladım biraz daha olsun içime su serpti doğum yapalı nerdeyse 4 ay Olcak talihsizlik yaşadım Allahın işi erken doğum yaptım 29 haftalık ken kızımın birinin kalbi durmuştu bana o kadar şey dediler ki ben asla kimseyi takmadım sizden ricam asla kimseyi takmayın balık hapı kullanın kesinlikle. Tek yumurta ikizi dedin mi doktorlar geri adım atar biz bakmayız riskli derler asla pes etmeyin. Allah sizin le olduktan sonra herşey güzel olur doktor secimi önemli ben perinotoloji bölümü Sibel özlere gittim 10 günden 10 güne