Nimesay1 Mhtpctn 93 ile kaldım şu an 91.8im 🙈 Şeker çikacak diye zararlıları baştan kestim bebişe kilo aldım şu ana kadar ama bu hafta almaya başladım kilo 😁
Mhtpctn Nimesay1 ben 119 la kaldım 115 e dustum suan kac kıloyum bılmıyorm pazartesi kontrolm var 19.haftamın sonlarındayım 🥰
Deryamom Prensesimamine 20+5 haftalığız hiç kilo almadım bulantim vs. Olmadı hiç çok şükür herşey iyi 🧿
merveetook Bende maalesef kilolu kalanlardanim 😢 91.7 Kg başladim toplamda 4,3 Kg almişim / 27 Haftaliğim bu arada
sinber Prensesimamine 19+1 olduk çok şükür toplam 6 kilo aldım son bir aydır kilo almıyorum herhangi bi sorunumuz yok çok şükür 🧿 9 yaşında kızım var ve son bir yılda pıhtılaşmadan dolayı iki kaybım olduğu için sık kontrole gidiyoruz ve tedirginim başka bişeyimiz yok çok şükür
Mcz-01 21+0 ım. Mise bulantım ara sıra devam ediyor gayet iyiyim şükür☺️ Toplamda 2 kilo aldım. 59 kilo ıle hamile kaldım şuan 61 kiloyum🧚🏽♀️
Betulll11 Hayretle okuyorum nerdeyse kimse kilo almamış 😅 16. Haftada 2.5 kilo aldım bile Allah sonumuzu hayır etsin 🤭
fatosd84 Betulll11 bende aynı sizin gibiyim aynı haftadayız kilo aldım ya ilk zamanlar hiç almıyordum şimdi almaya başladım
Ao763 Dışardan görenler hic kilo almamışsın diyor ama tartı +4 diyor 😃 21. Haftamdayım ve 13. Haftaya kdr hic kilo almamıştım aksine kilo verdim şimdi alıyorum inşallah fazla almam🙏🙄
askdunyam Hepinizin maşallahı var kızlar ben 25 haftalığım 10 kilo almıştım şeker çıktı diyete başladım 2 kilo verdim