Morelma_ Prensesimamine 22.haftamdayım🤗sadece 2 kilo tek aldım şükür😍sıcaklar bunaltıyor beni bide şimdiden ayaklarım şişti yahh🙄
Deryamom Prensesimamine 20+5 haftalığız hiç kilo almadım bulantim vs. Olmadı hiç çok şükür herşey iyi 🧿
Ezgim 23 hafta olduk bugun hic kilo almadim halsizlik dışında bir problemim yok şükür 🙏 dunde ayrintilida bebeğimi gördüm mutlu oldum🙈
Sera34 1 kilo almıştım 20 haftalıkken 😂 balayı dönemine başladım ben 5. Ayda şuan 25 haftalığız toplam 4 kilo almışım 😂🤭🧿
theAna 23 hafta oldu bugün 6 kilo almışım. Yorgunluk, sabah bulantıları oluyor bazen onun dışında bir sorun yok şükür.
Nimesay1 21+3 günlüğüz önce 2 kilo verdim sonra 1 kilo aldım.Başlangıc kilomdan 1 kilo düşüğüm ama kilolu hamile kalanlardanım 🙈🙈
Nimesay1 Mhtpctn 93 ile kaldım şu an 91.8im 🙈 Şeker çikacak diye zararlıları baştan kestim bebişe kilo aldım şu ana kadar ama bu hafta almaya başladım kilo 😁
Nnadye 22 haftaligim ayrintili ultrasona girdim bugün iki yaşında bi oglum var bulantılarım hala devam ediyor
Betull43 Semayil ben de öyleyim inanın abur cubur bile yemiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum falat çok kilo alıyorum aynı zamanda yürüyüş de yapıyorum :((