Hepinize merhaba hanımlar 🥳🥳 10 gün önce minik kızımı kucağıma aldım ☺️☺️
07.07.2020 tarihine sezaryan günü almıştık ama minitoşum bekleyemedi bi gün öncesinden anne ben geliyoruumm dedi sabah kalktığımdan beri sancılarım vardı başta pek aldırış etmemiştim her zaman ki gibi yalancı sancılar diyordum ama bu sefer ki farklıydı dinlenince geçmiyor aksine artıyordu hemen doktorumu arayıp haber verdim yarını bekleyebilirmisin dedi sanırım hayır dedim çünki dahada artıyordu o zaman hemen eşyalarını topla gel dedi 😳🤣 Allahımm çok korkmuştum evde kimse yoktu eşimi aradım uzun mesafede olduğu için gelmesi bi iki saati bulacaktı apar topar annemi abimi aradım hemen olay yerine geldiler ve kendimi birden hastanede doğumhanede buldum😳🤣 o sırada bir bayan normal doğum yapıyordu bağırdıkça bağırıyordu hemen burayı terk etmeliyim beni eve geri götürün dedim🤣🤣ama artık yatışım yapılmıştı damar yolu serumlar vs. derken ameliyathaneye indirdiler spinal sezeryan olacağım için belime iğne vurdular hiç acımadı ama belden aşağısını artık hissetmemeye başlamıştım sürekli ya düzelmessem ya böyle kalırsam diye oradakilere soruyordum😅😅 sonra doktorum geldi ve doğum başlamıştı karnımdaki bi takım çekişmeleri hissediyodum normalmiş ama söylemişlerdi zaten sonra beş dk içinde bi ağlama sesi oda ne miniğim dünyaya merhaba demişti 😍😍 ten tene temasta bulunduk sanırım öldümde cennete düştüm dedim kokusunu içime çekince ☺️😍 ama sonra bende film kopmuştu orda bayılmışım aşırı bi titremeyle uyandım sonra kendime engel olamıyodum bütün bedenim zangır zangır titriyordu yine aklımda ki soru ya böyle kalırsam 🤣🤣 toplam 1 saat içinde doğumum tamamen bitmişti artık odaya çıkartmışlardı 6 saat yattım sonra bi mide bulantısı eyvah dedim 9 ay kustum hala geçmedimi 🥺🥺 en zorlandığım kısım karnım acıya acıya kusmak oldu iki gün boyunca hep kustum birşey yiyemedim anesteziyi o şekilde atmışım yürüyüş vs derken çabuk ayakladım 1 buçuk günde taburcu oldum evime geldim☺️
şimdi minik kızımla bol bol vakit geçiriyoruz gece nöbetlerimiz başladı uykusuzluk yorgunluk herşey onun için değer 🌸 sağolsun eşim çok yardımcım oluyor birlikte hem öğreniyor ben büyütüyoruz..
Ben bu dönemde can nedir yeni öğrendim o ağlayınca benimde içimden birşeyler kopuyor sanki.. Annemi şimdi daha çok iyi anlıyorum hani derler ya anne olunca anlarsın ANNE oldum ANNEMİ anladım .. 💕
burada çok güzel dostluklar edindim çok şey öğrendim tanıdığım tanımadığım herkese çok tesekkür ediyorum Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hepinizi seviyoruum 😍😍