Eminemasalduru Yaman Yaman allahım bir sesle kurtarsın canım benim 🙏 doktorun gün vermişti ozaman sana demi
Mervemelisa40 MinnakLiva benim de var, 17. Haftadan sonra çıktılar boynumda koltuk altımda falan. doğumdan sonra cildiyeye gideceğim inşallah
Eminemasalduru Ebruozcann maşallah canım çok şanslıymışsın bu arada rabbim sana bağışlasın darısı bizlere 🥰🙏
1Heyv Eminemasalduru ben de lazere gidiyordum yine çıkma durumu oldu hamilelikte. Olmadı 1 hafta önce yaptır günün belliyse
Eminemasalduru 1Heyv aynen canım hamilelikte mecburen hormonlardan dolayı çıkıyor olmadı öyle yapacağım
Eminemasalduru tuanagokce vallaha canım bende bilmiyorum ilk gebeliğim annelerden yardım istedim o yüzden 🙏
Domatesimm Eminemasalduru 37de yaptım ili hafta sonra Doğumum oldu ufak tefek çıktı onları da halledebilidiğim kadar yapıp gittim 🤦🏻♀️
Eminemasalduru Domatesimm doğru canım hormon ve sıcaklardan saha erken çıkıyorlar tüyler son haftalarda yapsak daha iyi herhalde
1994ozg Eminemasalduru ağda ile alınca bile 2 3 günde çıkmaya başlıyo sebebi ne bilmiyorum o yüzden ağdadan vazgeçtim
Eminemasalduru 1994ozg haklısın canım vallaha bende sıkıldım bu durumdan ağda yapsak BİLe sanki jiletle alınmış gibi oluyor
Begm Eminemasalduru ben 38haftamda artık bebek kanala girmis dedi doktor sancim az az vardi bildim dogar sanirim iki uc gune dedim yaptim ağdami 2gun sonra doğdu oğlum canim 15gun çıkmıyor az az cikiyor
Eminemasalduru Begm doğrudur canım sıcaklarda etki ettiği için daha etken çıkma olayında olabiliyor maalesef 🤦♀️
MinnakLiva Mervemelisa40 ya ben gösterdim çokta önemli değil istersen çekip alayım dedi 2 saniyelik bişeymiş ama o an cesaret edemedim 😅😅