35ebru Eminemasalduru sezeryan olacağım için gün belli bu yüzden cumartesi kuaförde yaptıracam, pazartesi doğuma inşalalh..çünkü çabuk çıkıyor benimki..seninki de öyleyse ve doğumun belli değilse haftada 1 üstesinden geç vucudunun
Esin122 Eminemasalduru benimki sezeryan pazartesi dogum var ins cumartesi agda yaptircam dogumdan sonra bidaha uğraşmam hem hemde hemen ciktigi icinn
cptrhb Eminemasalduru Ben 33 haftalık oldum canım ağda yaptım şuan bundan sonra her hafta kontrol edip çıkan varsa alıcam ufak ufak. Hepsinin çıkmasını bekleyince malum biraz zor oluyor sanada öneririm zaten eğilmek zor öyle yapınca sadece 3 dk mı alıyor.
Eminemasalduru 1Heyv doğuma kadar çıkma olmuyor demi ağda yapsak BİLe hormonlardan dolayı hemen çıkıyorlar
1Heyv Eminemasalduru oğlum 1 hafta sonra 2 aylık olacak inşAllah hala çok çıkmadı. Tabii sizin kıl durumunuz nasıl bilmiyorum
Begm Eminemasalduru ben 38haftamda artık bebek kanala girmis dedi doktor sancim az az vardi bildim dogar sanirim iki uc gune dedim yaptim ağdami 2gun sonra doğdu oğlum canim 15gun çıkmıyor az az cikiyor
Bahadrprvn Şuan ben 31+2 yim canm ağda yapiyorm ve emn ol hormnlardn dolyi 3 hftada çıkan kıllar 2 hftada ckmaya başlıyor ve canm sıkıldı şuan ağdam yapılacak eşime yaptrcm bakalm artk nezmn yaprsak😃 yada olmadı haftaya perşembe kız krdesime yaptrcm.
Eminemasalduru 1Heyv canım bende normalde yok hamilelikte yoğunlaştı anlamadığım nokta bende lazere gidiyordum gebelikte bıraktım yani en çok cıkan bölge genital sadece orada sıkıntı yaşıyorum
Eminemasalduru 35ebru günüm belli canım bende sezaryen olacağım 4 Ağustos da merak ettim ilk gebeliğim ondan dolayı sordum
Eminemasalduru Esin122 doğumdan 2 gün önce yapacaksın canım bende ozaman olmadı öyle yaparım evet baya sıkıntılı oluyor artık
Eminemasalduru cptrhb haklısın canım benim göbeğimden artık göremiyorum kendim yapıyordum bu sürekli bu ay artık kuaföre gideceğim
1Heyv Eminemasalduru ben de lazere gidiyordum yine çıkma durumu oldu hamilelikte. Olmadı 1 hafta önce yaptır günün belliyse
Eminemasalduru cptrhb bende geçen ay öyle yaptım bu ay baya zorlanırım çünkü günümüz yaklaştı zorlanacağım için kuaföre gitmeyi düşünüyorum canım
Tugceeeky Hafta bitiminde yaptırdım. Şuan 39+1 im az çok çıktılar bile😖 mecbur doğum öncesi jilet yapıcaz🙁 bu işin zamanını tutturmak çok zor..