Edsn neslihan0558 canım ilk 12 hafta riskli girme bence ben şu an 29.haftadayım denizde pek kimse de olmuyor giriyorum ama azıcık soğuk bile olsa tedirgin oluyorum kendini riske atma bence
Suleyigit neslihan0558 ne havuz ne deniz kuzum ya ne işin varki 😧 enfeksiyon pis su klor hepsi var bunlarda zararlı yazık ya yapma girme bidaha acile git bi baksınlar
sinber neslihan0558 gebelikte havuz önerilmez hem enfeksiyon riski yüksek hem de havuzdaki klor ilaç vs bebeğe geçme ihtimali yüksek olduğu için ki şuan covid de varken havuz daha da riskli. Kanamaya gelince hemen muayene olmalısın bebeğin iyi olup olmadığını öğrenmek için keseden mi geliyor yoksa yüzerken farketmeden ters bir hareket mi yaptın muayene olmadan bilemezsin umarım sorun yoktur geçmiş olsun
Busraveminisi1 neslihan0558 doğrudur canım o pek belli olmuyor benimde ilk 7. Haftada bir kere olmuştu doktorum progestan düşük önleyiciye başlattı şuan 14+2 yim sende doktoruna danış öncelikle gözlem altında olunmasında fayda var biz ne desek olmaz
neslihan0558 Teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için hanımlar ❤️ Yatıp dinleniyorum artık deniz de havuz da yok benim için bitmiştir . Şu an iyiyim lekelenme var Geçmezse yarın hemen acile gideceğim psikolojik olarak yıprattım Bugün yeteri kadar kendimi .
sinber neslihan0558 keşke vakit kaybetmeseydin ilaç kullanman gereken bir durumsa hemen müdahale iyi olurdu umarım sorun yoktur bebişin de sen de iyisinizdir