omrasln77 Yaren- saçmalamıs bnce dktrn bnm bebek 30 haftada döndü dogum anında dönen bebekler bile var canım
ecembugra53 Yaren- canım doktor onu nasıl söyler cok erken demiş bebek Doğuma yakın bile dönüyor Ya ben çoğu kişide gördüm Doğuma 1 gün kala dönen bile var ya
Mervelsmet Yaren- bende 24+6 gunluguz yarın 25. Hafta ama daha doktorum doğum hakkında hiç bir şey söylemedi ki daha çok var yani erken tabi şaşırdım size öyle demesine
Bus0672 Yaren- bence bunu söylemek biraz gereksiz olmuş. Sonuçta önünde koca 16 hafta var dönebilir dönse çatı müsait mi veya çocuk gelişimine göre ben 33 oldum dr şu olur bile demiyor çocuğun gelişimine bakacağız bi sıkıntı olmazsa çatı muayenesi yapacağım ona göre karar vereceğiz diyor . Yani bunu kafanıza takmayın oluruna bırakın.
tugbaayaz Yaren- benim 25 te makat gelişti 29 da dönmüştü 35 olduk kafası hala aşağıda normal doğumu bekliyoruz daha çok erken canım döner bebek
Rmys1206 Yaren- böyle doktorlara şaşıyorum insanları tedirgin ediyorlar daha doğumunuza kaç hafta var döner inşallah. Benim 27 de makattı doktorum daha çok zamanı var döner dedi 31. Haftamda gittiğimde dönmüştü .
Elininanasi Rmys1206 aynen.24 hafta neki?sanki bu an Allah korsun doģum yapacak gibu konuşmuş.kizi tedirgin salmiş
Yaren- Rmys1206 inşallah canım tedirgin etti beni bide damar tıkanıklıgı olabilir dedi iyice gerildim
Elininanasi Yaren- Doktorunuz para herisi olduğu baya belli Canimiz Annemiz. Uģraşmayin.takilmayin. Benim beneģim 31 haftalikken dòndu.bazi sebeplerden dolayi sezaryen oldu. 24 hafta çok erken.38 haftaya kadar donede bilir donmeyede.daha ilerde ne az ne çok 16 hafta var.16 haftada Allah bilir ne kadar donecek firlanacak bi yere toplancak.Donmezse tabikide sezaryen .
Yaren- Elininanasi aynen canım ya ilk hamileligim bide sanki kötü bişeymiş gibi söyledi yoksa tabiki önemli olan bebegimin saglıgı sahlıklı olsunda dönmezse yapıcak bişey yok
Elininanasi Yaren- kiz korkma bak ben sezaryen oldim cok mutluyum.iyikide sezaryenliyim diyorum.ne kilo ne karin kaliyir.merak etme ne nasipse o olir inşallah.korkma iyi olicak
Ozlem0707 Yaren- ben 35 haftalıgım doktorum doner bebek dıye bekletıyo senınkı nasıl bı doktormus oyle
Zynq Yaren- Cnm daha çok erken, 38. haftada bile dönebiliyorlarmış, ben 39 +4’üm bu haftaya kadar beklemek istedi doktorum ama dönmedi, yarın sezeryan olacağım. Nasıl gelmek isterlerse gelsinler keyifleri bilir ☺️yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza 💜