Nilaykarina Merve_12 Canım benim eşim doktor , ben ona sormuştum bu soruyu. Güneş görürse iyileşir demişti. Çocuğun beşiğini evin güneş alan kısmına pencerenin kenarına çek.Ve 2 saatte bir besle
Nilaykarina Kendi doktorunla görüşmüşmüydün değerler çıktıktan sonra napman gerektiği konusunda? Bilgilendirilmedin mi ?
Evita Merve_12 güneş ışığı ve emzirme fakatbumlar hafif sarılık için geçerli. Çocuk doktorunun bilgisi var mı? İlerlediyse tedavi başlanması lazım.
Merve_12 Evita var doğumdan sonraki gün sarılık testi yaptılar ve bebek için 1 gün daha yatık hastanede mavi ışık verdiler bu gün de kntrle gitik sınrıda çıktı yarın tekrar kontrol edicekler yüksekse yatırıcaklar
Anneyim00 Merve_12 valla kınarsanızda kınayın beni ama ben 27 yasında ama eski kafalı bi insanım 😂 ben hem emzirdim hem şekerli su verdim öylee gecirdim şimdi kızacaklar aaaa şekermi verdin falan diye ama valla biz un muhallebileriyle büyüdük ben eski teyzelerin kafadayım biraz😛 oglum 4 aylıktı herşeyi yedirmeye başlmıştım duruyo taş gibi şu an😂😂😂😂
Kar-tnsi2 Benim kızım sarılık olmuştu o zaman Ekim ayında güneş gördükçe soyup 15 dk güneşlendirdim evin bir köşesinde ama şimdi Temmuz ayındayız güneş daha etkili canım fazlada güneşe maruz kalmayacak düzeyde sende 5 dk felan koy bol bol emzir…
iyimserr Merve_12 bebege cok az sekerli su siz de kabak tatlısı yiyin bebege su verilmez vs. diyecekler oglumun sarılıgını sekerli su ile gecirdim