Merve_12 Ehnr süt yapan şeyleri sürekli tüketiyorum sürekli de emziriyorum hep sınırda çıkıyor sarılığı
[silindi] Merve_12 senin değil bebeğinin bol bol süt içmesi gerekiyor canım saat başı emzir benim oğlumda üçüncü gün oldu şükür 1 hafta sonunda atlattık. Sende süt olması için su iç rezene çayı iç zaten emzirdikçe süt artıyor
begumseker Merve_12 çocuğu bol bol emzirceksiniz.. bide çocuğunbileklerden alın bölgesinden güneş ışığı, gerçekten iyi geliyor. Gece de sık emzirmeye devam edin uyusa da uyandırın
Kubranuri Merve_12 canım pekmezin çok faydasi var bardaga ilik suyla koyup icebilirsin vede bol su iç fındık ye
Deletedmom337 Merve_12 aptamil veya bebelac al 1 gun dene gecsin uine sadece emzir onemli olan bebisin sagligi ben oyle yaptim mama verdim
Nilaykarina Merve_12 Canım benim eşim doktor , ben ona sormuştum bu soruyu. Güneş görürse iyileşir demişti. Çocuğun beşiğini evin güneş alan kısmına pencerenin kenarına çek.Ve 2 saatte bir besle
[silindi] Merve_12 hayır sadece emzirmeyle geçti mama bile vermedim saat başı emzirdim. Geceleri de dahil