Sureyyayaman cptrhb komple buyuyen rahim sertleşiyor. Aşağı cekiyor sanaki ve beynime kan sicriyir sanki daraltiyor. Ama buyyk bi agri degil
pera_ ikincikezanne- ya bana erken bir tehlike olduğunu soylemedi doktorum su fazlalığım var onuda takip edeceğini söylemişti benimde 27 ci haftadan beri öyle toparlanıp taş gibi oluyor hatta başı mı poposumu bilmiyorum baya dayıyor hissediyorum yani
ikincikezanne- pera_ Allah yardimcimiz olsun insallah icimizi ferah tutalim benim bayramdan sonra kontrolum var ozamana kadar dinlencem bakalim dikkat edicem artik
pera_ ikincikezanne- amin hepimizin ama rabbim hayırlısını bilir bizde istemeyiz böyle olmasını içimizi ferah tutalım dediğiniz gibi 🥰
Nunuu1010 Merhaba arkadaşlar iyi de toplanma dediğiniz ne ki? Bi yer sertleşince poposunu falan dayamış olmuyor mu anlayamadım ben ilk hamileliğim benim de var öyle sertleşmeler ama bebek poposunu dayıyor diye düşünüyorum ne biliim 30+1 iz biz de
Sureyyayaman Nunuu1010 toplanma ayri bahsettigim.daha cok sertlesme. Ama bazen toplanma da cok daraltiyor sertlesme sonrasi.bir toplanma da oluyor
Melek-kaim-15 Gerçekten nasıl oluyor bu toplanma 31+3 um hiç denk gelmedi galiba yada geldi ama ben anlamadım herhalde benim ki yaylım yaylım yayılıyor sanki 🙋
Yaseminakkoyunk Sureyyayaman açıkcası erken doğumla alakası oldugunu düşünmüyorum kuzum çünkü beniö 16 haftadan beri o sertleşme oluyor şimdi 31 haftaya giricez daha zor oluyır benim açımdan da ama hep vardı yani değişiyor bence erken doğum diye strese girmek doğru olmaz bizim için strese giriyoruz