Sureyyayaman Hanimlar yaklasik 26,27 haftaliktan beri kasilmalar ve toplanmalar mevcut . 30 haftaligim gun icinde 10 kez filan kasilma ,sertlesme oluyordur. Bu sekilde olup erken dogum yapan ve ya vaktinde dogum yapan var mi?
Ezgieknci Sureyyayaman günlerdir bende böyleyim doktorum normal dedi magnezyumu günde iki kez al dedi ekstra idrar yolu enfeksiyonum vardı ondan mı acaba diye düşünüyorum
UrasEgeninannesi Sureyyayaman bu aralar bizde toplanıyoruz günde bikaç kez. Bugün yazdım doktoruma yarın kontrole çağırdı bakalım canım. Sen gönlünü ferah tut. İstirahat et bol bol.
Irmakkk21 Sureyyayaman bende aynı haftada sancı ve kasılmadan hastaneye yattım. Şuan 31+1 deyim ara ara nst de yine sancim ve kasılmam çıkıyor maalesef ki nidicard günde 6 kere alıyorum magnezyum da kullanıyorum bugün kontrolden geldim bebek çok aşağıda dedi ki hep yattım hiç kalkamadım inşallah 36lari görürüz stres yapıyorum oda çok etkiliyor ama elimde değil
pera_ Sureyyayaman toparlanması erken doğumumu ifade ediyor ki bende aynı haftalardan beri toparlanıp kasılıyor ama ben normal olduğunu düşünüp hiç sormamıştım bile 😐
Ezgieknci Sureyyayaman çatı muayenesi oldum normal dedi hatta normal doğuma müsait dedi ama bilmiyorum 27 Temmuzda kontrolüm var bakalım ne diycek
UrasEgeninannesi Sureyyayaman magnezyum takviyesi iyi gelebiliyor evet ama haftamızda az değil 32 haftalığız . Bu aralar yalancı kasılmalar artacak gibi herhalde bakalım 🤷🏻♀️🙂
pera_ Irmakkk21 gerçekten mi düzenli oluyor hatta benimde hoşuma gidiyordu yarın kontrolüm var bir sorayım zaten su fazlalığı var Bende aaa 😕
ikincikezanne- pera_ Ben 32+1 gunluk hamileyim demin geldim hastaneden gecen persembe gitmistim en son ama bugün erken dogum tehliken var falan dedi bebeğin başi aşagiya inmis dedi dikkat et yat dedi. Simdi yorumlari okuyunca fark ettim benimde bazen karnimda toplanip duruyor tas gibi oluyor geciyor sonra genelde hergun oluyor bu 30.haftamdan sonra başladi bu bilemiyorum onunla bi ilgisi varmi acaba. Dikkat etmem lazimmis 2 haftasonra kontrolum var
ikincikezanne- pera_ Bide bu ikinci sezeryan olcak erken dogum olursa direk sezeryana alir kilosu 2178 gram boyu haftasiyla uyumlu başi yaklask 3hafta önde dedi oda genetiktir dedi gelişimi iyimis.
pera_ ikincikezanne- ya bana erken bir tehlike olduğunu soylemedi doktorum su fazlalığım var onuda takip edeceğini söylemişti benimde 27 ci haftadan beri öyle toparlanıp taş gibi oluyor hatta başı mı poposumu bilmiyorum baya dayıyor hissediyorum yani
S1demir Benimde 29. Haftadan. Eri aynı şikayetim var benek karnımın bitarafında toplanıyor be karnımda hafif bi adet ağrısı oluyo doktoruma söyledim yalancı sancı onlar dedi erken doğumla alakalı bişey değil dedi ama yalancı sancı mükafat erken başlar mı bilemedim şuna 31haftalığım günde 10kez aynı şeyi yaşıyorum
Sureyyayaman cptrhb komple buyuyen rahim sertleşiyor. Aşağı cekiyor sanaki ve beynime kan sicriyir sanki daraltiyor. Ama buyyk bi agri degil