40.haftadayım benim de Pazartesi sezeryan olacak artık🙄 12 saat aç gidiyoruz ya o süreçte hiç su da mı içmiyoruz kızlar?
37+4 hiç Bi belirti yok 🤷🏻♀️
39 olduk bugün ve bilin bakalım kimin hiç gelmeye niyeti yok 🙄😂😂
Vijdan amin canım
Ays2204 daha dur canım erken.ben kizimi 42 hafta beklemiştim..
Vijdan canım ben doğurdum şükür darısı size
Vijdan Aynn cnm spinal oldum genel olcakti vazgeçtim spinal oldum çok güzel geçti ınş sende sağ salim alırsın kucana
Yusufcuk6 ameliyat güzeldi süperdi hatta ama.sonrasi ben iptal çok agrım oldu ama ben tuplerimi baglattim birde miyom vardı dr onuda almış yetmemiş eski ameliyat dikişlerimi.duzeltmis uyuşukluk geçmeye başlayınca agrım çok fazla oldu malum devlet hastanesi dr agrikesici girmemiş benim sisteme kafalarına göre ilaçta veremiyorlar ve dr ameliyatta orda da bi aksilik olmuş uzamis ameliyat ben feryat figan🤣 ama geçti çok şükür sutum gelmedi kızım ac uyumadı hiç hep.memede durdu.bos boş emdi uzun zaman yedirmediler.su da vermediler ondan heralde
Vijdan ah cnm ya banada dedi bağlayalım mi diye ben istemedim iyi bari çok şükür sağ salim geçmiş benimde sutum yetmedi 4 saatte 1mama veriyorum enazindan 1 süre
Vijdan banada günde 2 defa ağrı kesici olduğu halde vurmadı zar zor hemşireyi getiriyorduk
Yusufcuk6 ciktinzmi hastaneden biz dün geldik evimize çok şükür iyiyiz benim göğsünün birinden az süt çıkıyor ameliyat olmuştum sanırım kanallar zarar görmüş süt var sis ama diğer memeden 4 ayrı delikten çıkıyorsa süt ondan 2 delikten cikiyo krem sürüyorum ama yinede yara oldu geçer oda birkaç güne sütüm de geldi ya doyuyor kuzum artik minicik ama ya balım rabbime şükürler olsun