Zynbnur kendimi taşıyacak halim kalmadı gerçekten 😐😐

Ays2204 38 haftayim 38+5 de doguma gidiyorum hayirla bende de hic belirti yok hayirlisi olsun ins

Ays2204 ah canım aynıyız. Her gün bekliyorum dua minnet nolur diyorum yine olmuyo yine olmuyo 😂😂

Ays2204 37 daha gelmesi icin erken 42e kadar yolu var 😂 bende nerdeyse 39 haftalığım tik yok

Ays2204 😂😂 daha dur bakalim be yaa 39+2 olduk kızımla yarın alicam insalllah sezeryanla normal bekliyorsan sen başka hazirliklara yürü bol bol plates topunda zıpla skuat yap yerleri bezle elinle sil 😄 rabbim sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin

Vijdan kız ben bugün yatis yaptım yarın bakalım of of sonda dan korkuyom herkes o kadar abartiyorki

Yusufcuk6 annemm sen hastanedemisinn yok ben sabah erken ac gidicem 12 den sonra yemek içmek yasak

Yusufcuk6 ilkinde hiç ne takarken ne çıkarırken acımamıştı hiç korkma rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Vijdan Aynn hastanedeyim canm ama aklım diğer oğlumda moralim bozuldu çok ağladım seni özledim anne diyince burdakilerde 12 den sonra yasak koydular

Bnde 38 haftaligim salı günü dogumum olucak

40.haftadayım benim de Pazartesi sezeryan olacak artık🙄 12 saat aç gidiyoruz ya o süreçte hiç su da mı içmiyoruz kızlar?

Aysiscim malesef su bile içmiyoruz çok susadım insallah erken alır doğuma bide beklenirse iyice susuycam