Ayshmm Busealp canım 32.haftada benim ki de 1700 dü ve 3 hafta gerilik var dendi her hafta kontrole gitmem önerildi cuma günü gideceğim bakalım😔
Busu Ayshmm banada 3 hafta ilerdesin dedi 32+4 te 3000 kg artık her hafta gel dedi ben ultrasona da inanmıyorum 🙄 artık Doğunca görücz
Duygu_pb Busealp 2650 az bi kilo değil zaten anormal bir durum olaydı doktorun bilgilendirirdi daha zamanı da var çok kilolu olması iyi değil hem doğduktan bi süre sonra hızla alıyorlar üzülme yenidoğanların 2,5-3,5 arası olması normal karşılanır
Cemiltalha Alahafzan benim İlk gebeliğim de bu haftada 1450 ydi ve şuan 2 gebeliğim 32 5 te 1940 dedi doktorum
Ayshmm Busu maşallah canım,nasıl besleniyorsun sen çok kilo aldım mi,yürüyüş yapıyor musun hareketlerini kısıtladın mi🌹
busra1977 Haftada 2590 gr normal demişti, kiloya çok takılmamak lazım, ultrasonda kilo boy değişibiliyo , ölçümler yaklaşık olarak söyleniyor, ayrıca sıkıntılı bir durum olursa doktor uyarır zaten 👍🏻
Tuos2306 Busealp canım doktorun sorun görmediyse fazla takılma. Benm ilk bebeğimede dogumdan 1 gün önce 2900 demişti 3700 dogdu. Usg de yanılmalar çok oluyor. Ve 32. Haftasına kadar önde gidiyordu 32 den sonra baya yavaşlamıştı kilo alımı bende çok üzülüyordum ama bi tosuncuk dogdu:) eğer doktorun genel gelişiminde sorun görmüyorsa skntı yapma
Busu Ayshmm İnan özellikle yağlar ballar yemedim normalde ne yiyiorsam onu yedim sagolsn benimki hep kendi yemiş 😂 toplam da 9 kilo aldım hamile olduğumu öğrendimden beri değilmişim devam ettim herseyime düzenli yürüyüşte yapmıyorum 🤷♀️
ilayy Busealp Cnm sordum Bebegimin gelisimi normal hersey yolunda cok sükür dedikleri gibi yani bebek beslenmeye devam ediyor bizim kilomuz Niye durmus bilinmez 😄