Busealp Kızlar benim 32hafta iken bebeğimin kilosu 1750grmdı 34hafta olana kadarda 700grm almıs ve 2450grm olmus bugun kontrole gittim ve sadece 200grm almıs 2650gem olmuş?Aon iki haftadıe sadece 200grm almıs sizce normalmii?
UrasEgeninannesi Busealp anne baba nasıl bilmiyorum ama belkide minyon tipli bir bebektir kötü düşünüp moralini bozma annesi 🐣 iri yapılı değildir genetik olarak belki
Kuzucuklarim Busealp ultrasonda yanilma payi cok fazla iki kizimda da baya farkli cikti.Saglikli olsun olcumlere cok takilmayin
Sinemneset Busealp benimmm 33 te 2030 du bence çok az ama doktor iyi dedi doktor iyi dedikten sonra hiç önemi yok yeter ki sağlıklı olsunlar kilo alırlar Doğumdan sonra
ilayy Birhemsire_anne dogana kadar da alirsin canim 1. 1.5 Kilo 3 kiloya yakin olur ya saglikli olsunda Cnm bnm
Evrem123 Busealp normal canım moralini bozma son haftalarda bebek daha çok alıyor. Muz nesquikli süt kabak çekirdeği bulabilirsen keçi sütü tüket bebek için
ilayy Busealp Asil son haftalarda aliyorlar diye biliyorum cnm Ama bende ayni durumdayim yarin randevum var soracgm buraya yazarim cogu kisinin basina gelmis herkes normal diyor strest yapma 😊
Zehradmrci Busealp benim de 34 te 2200 dü kilosu yarin kac oldu bakalim 36 olduk saglikta bi problem olmasin da ben cok takmiyorum canim saglikli dogsun dogduktan sonra da alir kiloyu ben kendim de 2750 gram doğmuşum
Zehradmrci Busealp benim teyzem 36.haftada dogum yapti ve bebegi 3650 dogdu masallah o degisiyor heralde kisiden kisiye bakalim yarin ögrencem kac kilo olmus bizim beyefendi ama 2500 ancadir diye tahmin ediyorum en fazla 3 kilo dogar diye tahmin ediyorum yeter ki saglikli olsun
Eda_zafer_1 Busealp ben 29 haftalıkken 1470 di dün gittim kontrole 33 haftadayım 2020 dedi gayet normal olduğunu soyledi.
ilayy Busealp Cnm sordum Bebegimin gelisimi normal hersey yolunda cok sükür dedikleri gibi yani bebek beslenmeye devam ediyor bizim kilomuz Niye durmus bilinmez 😄
Brclidya Busealp muzlu süt yapıp içmenizi tavsiye ederim Bende 19 haftalık hamileyim tiroit ilacı kullanıyorm bebis kg alsin diye doktorum onerdi muzlu sutu