Drydrya Avakado-34 ya evet belirti olmayınca korkuyordum allsh korusun kalbi falan mı durdu diye de göbeğimin büyümesinden sorun olmadığını anlıyorum 🤗
Avakado-34 Drydrya Kesinlikle öyle , ama en başından beri belirtisiz hamilelik geçirdiğimden alıştım sayılır . Sende de mi göbek büyüdü? Kaç kilo ile hamile kaldın?
Drydrya Avakado-34 175 boyum 70 kilo ile kaldım öyle çok kilolu değilim ama karnımın çıktığını hissediyorum pantolonlarım kapanmıyor
Gizemlimmio Drydrya Ben özele gidiyorum zaten en başından beri. Her doktor bir olmamakla birlikte devlet hastanesindeki doktorların tavrını ilgisizliğini çekemem hele ki şu hassas dönemimde. Bakalım artık bekleyip görücez tahmin yapıcak mı yoksa miniğim kendini saklayacak mı diye 🤓
sue92 10+1’deyim ben de. Arada mide bulantısı, uyku hali, halsizlik var. Hiiiç yemek yapasım yok. Mutfak kokusuna hassasiyetim oluştu. Onun dışında iyiyim🌸👍🏻
Zeynep5561 Drydrya bende bugün özele gittim 12+5 deyiz doktorm erkek olabileceğini söyledi ama kesin değil dedi biraz daha bekliycez yani 😊😊
Avakado-34 Drydrya Valla aynı şeyleri yaşıyoruz resmen . 😀 yapısal galiba bu göbek meselesi. Benim de 168 boyum 52 kilo ile hamile kaldım . Normalde de göbekten kilo almaya meyilliydim. O yüzden galiba 😐
0101sevo 7 haftadan beri aşırı bulantı çekiyorum çok şükür 2 gündür iyim. Ama şimdide göğüs ağrım başladı 😀
0101sevo Drydrya hahaha forum kalabalık 😀 Ama bulunması iyi derler bebeğin iyi olduğunu buyudugune işaret ben midem bulandıkça mutlu oluyorum gene başladı bak 😀
Drydrya Avakado-34 ben bide çalışıyorum göbeğimin erkenden çıkmasını kocaman olmasını biraz istemiyorum ama olsun yinede bunada şükür😄
Drydrya 0101sevo dimi benimde ilk başlarda rahim ve kasık ağrım vardı keşke bulansa da ağrım olmasa diyodum 7.haftada öğürme geldi o kadar mutlu olmuştum ki anladım ki kalp atışı başladı. 8.hafta kalp atışını duymaya gitmiştim 😄