123kbr Kızlaaar benim son 3 gün uygulamaya göre ama bende tık yok 🤷♀️😄 cuma kontrolüm var cumaya kadar bebiş kendi geldi geldi gelmedi sezaryene alıyor doktorum illa gününü bekliyor bizim doktor 😏 sizde nasıl durumlar 💁♀️
3453 123kbr bizde durumlar beklemede günü geldi geçiyo ne zaman gelir bilmiyorum 40. Haftadayız doktorumuz 41 bekliyo o zamana kadar gelmezsede suni sancı 😅
Yasemin00 123kbr 17 temmuzda sezeryana giricektim ama benim kızım 17 temmuzu bekleyemedi 11 temmuzda geldi 🤣🤣
123kbr 3453 acaba bizim doktorlardamı sorun yok bebişlerimizde mi 😂😂 bakıyorum uygulamaya temmuz ayı hep aynı 40 41 bekliyor 😂😂😂😂
3453 123kbr 😂😂 çok şükür bebekte bi sıkıntı yok o yüzden bekleme kararı aldı 41 de doğmazsa kendi başlatıcak artık sağlıklı olsunlar sağlıcakla dünyaya gelsinler hayırlısıyla 😊
Yasemin00 BabyHazel hayır canım sezeryan ama normal olcaktım.nerdeyse 😄ufak bir karısıklık yaptı ebeler beni normal dogum sandılar acil gidince 🤣😅😂
Muradiye Bugun 40nci haftaya girdik hamileliğin başından beri 15 temmuz demişti doktor beklenen tarihi ama gelen giden yok arada bir ağrı giriyo o kadar 🤣🥰
leyla25 123kbr ya valla temmuz annelerine bakıyorum herkes beklemede bu bebişler niye inada bindi bu ay😅 bende 38.haftamdayım kanala daha girmemiş çok darlandım sabırsızım doğsun bebişler artıkk🥰
_Mrv_ 123kbr bizim de son 4 sizinle aynı durumdayız, gelmezse önümüzdeki günlerde sezeryana alicakmis bakalım hayırlısı neyse öyle olsun.