synpolyanna Lilla canım naptın test yaptın mı az önce esımle konustum bende hala bi kanamam olmadi yarın sabahta olmassa kan vermeye gidicez.
synpolyanna umarım çıkmaz kuzumvalla bende kanamam olmasın diye dua ediyorum saat tutuyorum artık 10 saat oldu gelmedi umarım yerlesme kanamasıdır 😣 Belirsizlik çok zor bir şey😣😣
Lilla synpolyanna evet çok kötü 😕 hayır insan kafasından da atamıyor ki sürekli bı düşünme hâli😕 Allah yardımcımız olsun🤲
Ruzgarperisi Lilla çok yeni galiba canim ama var gibi. İnşallah Allah’ım gönlüne göre versin. Hayırlı haberlerle gel kan testi sonucun pozitif çıksın 🤲😇
synpolyanna Lilla ay hadi hayırlısı kuzum ben hala adet olmadım var ya umarım hamileyizdir bekliyorum haberini🤗🤗
synpolyanna Lilla geçmiyo valla 8kimize de kafa dağıtmaya çalışalım bebişler olsun inşallah canım benimm🤲🤲🤲🤲
ilseng Ben çizgiyi görüyorum gayet bende pkoluyum aynı bu şekilde çizgiden öğrendim hatta kamerada gözükmedi bile. Yerleşme kanaması olabilir o. İnsallah vardır bebis♥️ Benimde geç döllenme olmuştu