sophia Lilla bu test birgebeningunlugunun cin mali testlerinden🤪 ve malesef bana iki kere yalanci pozitif gosterdi. umarim sizinki gercektir. yarin sonucu yazin
Lilla sophia inşallah akşam başka marka deneyeceğim. Bı kaac gün önce mirateck denedim negaatif çıktı ama saatler sonra ikinci çizgi belirmişti.
Lilla Nurdaaann şimdi gidemiyorum aama en kisaa zaamanda gidicem inşallah ama esimden bı erken bir normal gebelik testi istedim akşam gelirken getirecek. Olmadı onları denerim hastaneye gidene kadar.
sophia Lilla bende adet duzensizligi var canim gunum ne zaman gelip geciyor inan bilmedim hicbir zaman🤷
synpolyanna benim hala kanamam oldu sabah geldi bi cok az peceteye gecikme 3.gun bugün ayni durumda olan var mi ya kac saat oldu bu nasil iş anlamadim😣😣😣test yaptim sabah negatif cıktı bu arada kanamam olmadan önce😔😔
Lilla Kızlar bunlarda üç gündür yaptığım ovulasyon testlerim. Anlayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
zynb_ozkn Lilla benimde böyle çıkmıştı bende geç döllenme oldu ama ben adetime 10 gün kala falan bir leke görmüştüm pembemsi o ay hamile olduğumu öğrendim 🥰
Lilla zynb_ozkn uzun zamandır negatif görünce bu silik çizgiye bir türlü ikna olamıyorum ki 😔 akşam bı test daha yapicam oda böyle cikarsa o zaman sevinicem inşaallah ☺️🥰
zynb_ozkn Lilla öyle oluyır insan bende 1 yıl boyunca hep negatifti o çizgiyi görünce kuzenime sarılıp ağlamıştım inanamamıştım