Busbus2684 Aylinshn benim de öyle canım normalde 7 Ağustos. Ama doktor 23 ila 31 de alcam dedi. Bakalım hangi tarih olcak pazartesi belli olcak inşallah
123kbr Ozge3747 ben 40 a giriyorum benim doktor hala almadı kendi gelene kadar bekliyelim gelmezse sezaryene alıcacam dedi bebişin kilosundan dokayı ben birşey anlamadım 🤦♀️😄
Ozge3747 123kbr Siz normal doğum olursa normal yapayım dediyseniz o yüzden bekliyordur ben kesinlikle sezeryan olacağım deseydiniz beklemezdi o kadar
Oznrasl Babymommm bu gidişlede gelmicekler galiba bekliyoruz ya gelmez beklemesek hemen gelmeye çalışırlardı 😊😊 neyse canım Rabbim tez vakitte sağlıklı dogmalarını nasip etsin (amin )🤲🤲
Arinna Akduygu 40 da doğururum yada 39 diyordum. 36 ya zor dayandı. Hiç belli olmuyor İnan ki. Birden bakıyorsun ohoo hatırlanmış geliyor
Degisken İlki 38.2 de doğdu. Ama ultrasonda iki hafta ilerdeydi. ikinci 39.2 ama doğmuyor.40 41..i bulcak gibi allahtan kilomuz 3200 .
123kbr Ozge3747 valla ben hiç birşey demedim çatı muayenem normal doğuma uygun olduğunu söyledi ondan bekledi herhal🤷♀️😄
Ozge3747 123kbr ☺️İşte bir şey söylemediğiniz için öyle olmuş bence. Doktor normal olursa normal , olmazsa sezaryen gibi algılamış diye düşünüyorum. Sezeryan istiyorum deseydiniz çatı muayenesi bile yapmazdı
Elfelfff Yaman merhaba siz mi sezeryan istediniz doktorunuz mu öyle uygun gördü bende 37. Haftadayım 38+3 E gün verdi
Yaman Elfelfff doktorum dedi sezeryan benim tüp bebek bide bastan risklerim oldu o yuzden sezeryan dedi ben normal istiyordum aslinda
Elfelfff Yaman banada bebek minyon tipli fazla beklemesi iyi değil risk teşkil eder dedi o yüzden gün verdi bende normal olsun istiyordum. Hayırlısı olsun inşallah