Yaman Akduygu normal dogum benim 31 temmuz ama sezeryan olucam 21 temmuzda alincak haftaya sali gunu dogumum olcak 38+4 oluyorum o zaman
Aylinshn Bende bugün tam 37 oldum erkek bebek bekliyorum mormali oğustos 6 ama doktor temmuz 22 ile oğustos 6 arası dedi acaba ne zaman gelir erkek bebek bekletir diyolar
Merbe61 Aylinshn evet bende 38+3te sezaryen olucam eger sezaryen olmasam 40ı rahat beklerdi cunku ne sancı ne bur sey bebek hala yukarda
Barkoddg Aylinshn Ayniyiz canim.😅Ben de bugun 37 oldum. Dogum 6 agustos gorunuyor bana da 27 temmuz dedi. 2 gunder beri karnimin alt tarafi agriyor diktor bebek kanala yerlesiyordur onun agrisi dedi😐Bakalim ne zaman gelecekler.
Busbus2684 Aylinshn benim de öyle canım normalde 7 Ağustos. Ama doktor 23 ila 31 de alcam dedi. Bakalım hangi tarih olcak pazartesi belli olcak inşallah
Barkoddg Aylinshn Suan normal gorunuyo bir aksilik cikmazsa da normal olacak. Kendimi 40.haftaya hazirladim hep ama bakalim ne zaman gelecek. Benim de erkek bu arada Agustos bebeklerinin cogunluğu erkek.
Aylinshn Barkoddg Allahım bı avazda kurtarsın bütün hamileleri 🤲 yaklaştıkça artık doğsun istiyorum çok sabırsızm bu aralar bakalım bekliycez kendileri ve Kâhyalari nezaman isterse 🤗
Oznrasl 39+4 günlüğüz kızımın hala gelmeye niyeti yok bu gidişle icimde büyüyecek galiba çevremdeki herkes 38 ve 39 haftalarda doğurdu biz 40 doğru gidiyoruz 😂😂😂
123kbr Ozge3747 ben 40 a giriyorum benim doktor hala almadı kendi gelene kadar bekliyelim gelmezse sezaryene alıcacam dedi bebişin kilosundan dokayı ben birşey anlamadım 🤦♀️😄
Miniksusam93mr Yaman benm de 31 temzzdu bi anda sanci girdi pazartesi dogum yaptm 37w3ken .gecen haftalrda düştüm o açılma yapmis galiba .sen de dikkat et saglkla gelsn insllah vaktinde .
Elfelfff Yaman merhaba siz mi sezeryan istediniz doktorunuz mu öyle uygun gördü bende 37. Haftadayım 38+3 E gün verdi
Oznrasl Babymommm bu gidişlede gelmicekler galiba bekliyoruz ya gelmez beklemesek hemen gelmeye çalışırlardı 😊😊 neyse canım Rabbim tez vakitte sağlıklı dogmalarını nasip etsin (amin )🤲🤲