Polat2706 HandeNur22 canım bende şimdi 34 haftalığım bebeğimin kafası 39 haftalık ve normal doğum yapmıycam çok fazla yırtığın olur dedi doktor bende sezaryen istiyordum zaten. Tam 38e girdiğim güne gün aldım şimdiden. 37den sonra doktor bir sıkıntı olmuyor dedi sezaryen için hep böyle gün veriyormuş. Bide ben kafasının büyüklüğünğ dert ediyorum sonra geçer mi acaba sen araştırdın mı canım hiç?
HandeNur22 Polat2706 ya bende kafama takmistim canim sorunmu diye cok sordum doktoruma ama genetik oluyormus genelde bizimki hem karin cevresi hem kafasi buyuk yani iri bebek dedi doktorum int cok arastirdim zaten iki sansi varmis biri beyinde su oluyomus biride genetikmis. Ama su vs her hangi bir problemide doktorlar ultarsonda cok net sekilde goruyolarmis o yuzden korkmaya gerek.yokmus. gonlunu ferah tut canim hic bir sey olmaz Allahin izni ile 😊🙏🙏
HandeNur22 Zehra2604 ya tam ayniymisiz bende 36 haftaligim suan tam 37+4 falan oluyorsezeryan gunu galina bende kabul edicem cunku bayramda kesin suyun gelir dedi doktor gelisim onde olunca beklemezmis sizin kac hafta onde giidyor kac kilo suan doktor risk falan demedi degilmi?
Zehra2604 HandeNur22 en son 34+4 te gittim 2780 di kilosu, 2 hafta önden gidiyor bizim de, 27 si 28 i gibi sezeryan olucam bende, riske atmaya gerek yok, doktor sorun olmaz diyorsa bi bildiği vardır sıkıntı yapma ☺️
Polat2706 HandeNur22 ay inşallah canım Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim 😍
HandeNur22 Snmchnulsy Peki kabul ettinizmi canim.dogumu ? Benimde suanda 3300 kafasi ve gobek cevresi buyuk her halukarda sezeryan drdi ve bana 37 +4 ken almayi teklif etti. Ultarson ortalamasi syan 38haftayi gecik
HandeNur22 Sinemin Benim.mecburi biraz sezeryan canim korku oluyor tabi ill dogum olcak Allah izim.verirse sanirim kabul edicrm bende bayramdan once almayi 😌