UmayAsya Kuzu0505 ay inşallah canım https://imgyukle.com/i/S582Rv şimdi başka bir marka yaptım böyle çıktı hemen
Elifkzlcn UmayAsya Bencede var gözünüz aydın biraz daha bekleyip adetin gectikten sonra kan ver canım garanti olsun strese girmezsin 2 gunde bir deger yukselsin diye beklerken
Mucizelerim34 UmayAsya evet artık emin olabilirsin geç döllenmeden dolayı silik duruyor hamilesin canım gözün aydınnnn
Razis1 UmayAsya bende de öyle olmuştu iki çubuk aldım 1 ini yaptım tek ti sonra onu attım 2 inciyi yaptım hemen cift cıktı sonra 1 saat sonra diğerine gözüm çarptı oda 2 çizgiydi bence hamilesndr
Ftma4 UmayAsya benim en büyük eltim test yaptı akşam testi negatif çıktı hep saat aralariyla bakıp duruyor du sabah teste baktı silik bir çizgi doktora gitti 1 aylık hamile olduğunu öğrendi çok şükür oğlu doğdu şu an 11 aylık
bilaloguzunannesi UmayAsya bu markayla öğrendim hamile olduğumu ve adetime 4 gün kala insAllah Rabbim nasip eder hayırlı sağlıklı gebelikler 💕
Yaseminelif UmayAsya canım var olabailir geç döllenme olduysa zaten idrarda çıkana kadar insanı delirtiyor bir kaç tane daha yap bence birde çıkmazsa sabrın varsa bekle bazen coook küçük iken kanda cikmadigida oluyor