Aylaninannesi Kızlar kızlar son 3 kaldı yarın kontrole gideceğim doktorum öyle istedi nerdeyse hiç sancım yok 2 cm açılmam vardı en son ne yapacagız bilmiyorum, suni sancı mı veriyorlar yoksa 41 bekleyelim mi diyorlar , bize soruyor mu doktorlar tercihi 🤷🏻♀️
Dilra1 Benimde son 3 gün ama bende hiç açılma yok geçen hafta gittim bu haftada gelmezse suni vericez dediler
Dilra1 Ee_i11 bende çok hafif bir sancı var öyle çok sancılarım olmuyor hiç açılmam da yoktu bu hafta oldu mu ama bilmiyorum suni den de biraz korkuyorum açıkçası
Ee_i11 Dilra1 sezeryana yöneliyor benim doktor suni vermeden ama ben tüm şartları zorlayıp 3gün daha yürüyüş yapıp hurma yiyip kanala girmesini beklicem :) bakalım nezaman doğurcaz
Ee_i11 Dilra1 zeytinyağı ile perine masajını pilates topunda egzersizİ hurma yemeyi ve yürüyüşü önerdi doktor deniyorum ben bakalım nolcak hiç belirtim yok sadece çok toplanıyor bebek
Tuubaust Aynı durumdayız. 40+1 oldum. Doktor bugün hiç açıklık yok dedi nstde de sancı görünmedi. 3 gün daha beklicek salı günü hiç açılma yoksa sezeryana alıcak.. kaç gündür merdiven çıkıp iniyorum. Hurma yürüyüş plates topu filan.. bakalım son çabalar işe yarar umarım 😉🙏🏼
Aylaninannesi Tuubaust 40+1 olduk bizde benim nst de 60 ı gösteren sancılarım başladı gece gittim ama doktor iyice evde bekle sancıyı dedi doğmazsa kendi sancılarımla pazartes yatış yapacagız, siz ne yaptınız?