Merhaba, 12 gün oldu öksürüyorum geçmiyor boğazımda gıcıklanma gibi birşey varmış gibi bir hissiyattayım öksürüyorum artık ciğerlerim yerinden çıkcak kendimi tutarsamda tıkanıyorum nefessiz kalıyorum çok zor geçiyor günler bir kez göğüs hastalıkları bölümüne gittim nefes açıcı buhar ve öksürük şurubu yazdı ama fayda etmiyor 😔 zencefil bal limon ıhlamur portakal elma pekmez Yok yani hiç birinin faydası olmadı ne yapacagını hangi bölüme gideceğimi bilmez durumdayım geceleri uyuyamıyorum sinirlerim çok bozuk burnum tıkalı uyanınca grip miyim onu da anlamadım lütfen yardımcı olun var mı böyle bişey yaşayan ???🤧

AyseBal, başlığı Geçmeyen öksürük ne olur tavsiye verin😓 17 haftalık hamileyim olarak değiştirdi.

AyseBal Burun tıkanıklığı için okyanus suyunu önerebilirim ben çok faydasını gördüm.Öksürük içinde limon suyunun içine tuz atıp karıştırın için rahatlatacaktır.Geçmiş olsun

AyseBal, başlığı Geçmeyen öksürük ne olur tavsiye verin 😓 17 haftalık hamileyim.. olarak değiştirdi.

AyseBal öksürük içinde kara turp tarifi var internetten detaylarına bakabilirsin çok iyi geliyor

Obsesifk sağol canım bakayım sabahtan ama başka doktora gidicem tekrardan 10 günü geçti hiç bir iyileşme Yok aglıcam sinirden uyuyamıyorum 😔😔😔

AyseBal benim yengem ve kizi 1 ay hatta fazla olsuruyordu aşiri hic dinmek bilmeyen sonrada careyi kopek yagini yediler onla oksurugu gitti