Cigdemveminik Elif_Deniz16 bnde 73 ke hamile kaldm şuan 76,5 kiloyum fazla almadm ama korkuyodm o dönm şekerde yaptrdm içim rahat olsun dye 🤗
Ruki 37+4 üz biz de 🐣 bekliyoruz henüz gelen giden yok bi belirti de yok ne zaman gelmek isterse küçük bey artık 🥳
Deryadgm Elif_Deniz16 tam 37 haftadayım perşembe kontrolüm var sezaryen için gün vericek bebeğim ters o yüzden sezaryen oluyorum
Kuzucuklarim MinikTavsanim gelisimi cok guzel.kilosuda ama kakasini yutmus solunum.sıkintisi oldu enfeksiyonu var
Ozzzgeee Elif_Deniz16 yalnız değilsin cnm bize de gecmiyor malesef bnde inanmazdım böyle söyleyenlere ama gercekten öyleymiş 🤗🐣
Elif_Deniz16 Ozzzgeee hayırlısıyla dogsunlarda artık napalim bekleriz bu minnaklar bizi bekletmeye alistirdilar ne de olsa😂
Ruki Ozzzgeee ilk doğumda genelde gününü tamamlarsın diyorlar bir de ama bu sıcaklarda çok zor oluyor böyle 😑
Filiztuana Elif_Deniz16 37+5 gel artık minnak yavrum doktorum Temmuz 25’e kadar gelmezse yatışın yapılacak dedi 🙏
Elif_Deniz16 hulya4627 ben bile gün geciremiyorum hakkkatten haklısınız gelmiyorum gidiyorm elbiselerini aciyom tekrardan geri katliyom geri koyyom çıldırmış olmalıyım😂😍
Ozzzgeee Elif_Deniz16 doktorun sıkıntı görmedyse hc kmseyi dinleme suyun bebeğin kilosu normalse sıkıntı olmaz demsti bana doktorum
Hafsaclk Bizde 35=5günlüğüz bugun nst de sancılarım cok çıktı doktor alttan muane istedi yaptır açılma varsa yatış yapalım dedi yapmadım eve geldim ufaktan ufaktan sanki sancım var