Merveee07 Nur2016 idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı mi rahatsızlık canım ilk gebeligimden mi bahsediyorsun
beatrice00 Hilalgc bol bol dinlenin zorlayici isler yapmayin sakin. Ilaci duzenli kullanin mutlaka kasilmalar yani karinda sertlesmeler var ise bunu da doktorunuza belirtin. Asagida hissetmenizin sebebi bu bende bu sekilde olmustum benim 27 mm cikmisti. Suan 32. Haftadayiz cok sukur progestan ve magnezyum kullaniyorum
Hilalgc beatrice00 1 ay sonra bir daha olculcek mis ilacın 22 mm yukarı çıkarma şansı var mı ben zaten çalışmayan biriyim evdeyim doğru düzgün dışarı da çıkmam hiç bı ev temizliği yaptığım onu da eşime yaptırırım artık neden kısaldı acaba
Merveee07 Duygu4444 iki seçenek sundular rahim azgzi yetmezliği de olabilir idrar yolu enfeksiyonu da var dediler yüksek derecede ama gebelik başında rahim kısalıği önleniyor şimdi bilemeyiz dedi ikinci gebeligimde belli olur neyden odlugi dedi ikinci gebeligimde rahim agzi kisaligim hiç yoktu o yüzden idrar yolu enfeksiyonu dan yaşadığımı söylediler kayipimi bebeğin kesesi enfeksiyona karşı direncini yitirinxe yirtilirmis su gelirmiş bir gün boyunca suyum sızıntı şeklinde geldi öyle basladi yani
Melike145334 Merveee07 kusura bakmayın yaranızı deşmek değil amacım Allahım sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almak basıp etsın. Sorma sebebim şu 16 haftalık gebeyim 3. Gebelığım dığerlerı sağlıkla doğdu çok şükür ama dün bir sınır yaşadım ufak çaplı krız gıbı o esnadan sonra rahmımde bası bele doğru ağrı var sizde diğer gebeliklerde boyle bır durum oldumu
Alyacaganim Hilalgc evet canım 2.gebeligimde 26 haftalık dogum yaptım şuan 3. Gençliğim 34 haftalık oldu yine kısalma var protestan kullandım simdi yatiyorum sürekli sezeryan olucam bide her an doğuma alabilrler
Gizemhsyn Hilalgc benimde 22 haftalıkken 22 mm idi. İlaçla 27 mm ye yükseldi şimdi 32 haftalık olduk şükür sabit kaldı. Sürekli yat, ağır kaldırma, ilaçlarını düzenli kullan yükselir inşallah
beatrice00 Hilalgc yapisal bi durum bu genelde ozellikle supurge yapmayin sakin . Uzuyor tabi ki ilaclarla dinlenme ile saglicakla ilerleyebilirsiniz korkmayin
Merveee07 Melike145334 canım benim ilk gebeligimde kaynettigim hafta hep baskı hissettim sanki kasığımda hissettim hep sislik indi gibiydi ama şanssızlık doktorum hiç iyi değildi baskı var dedim unursamadi enfeksiyonu umursamadı üç ay kanamam oldu tek bir ilac vermedi devlet Hastanesi’nde ydi yani artık şimdiki gebeligimde özele gidiyorum iyi bir doktora coksukur bunda skntm yok ama baskı olduginda erken doğum riski olarak goruyorlar
Melike145334 Merveee07 bende enfeksıyon oluştu son bır haftada dünden berıde rahımde baskı kanama yok ama ben ıkı doğum yaptım hıc basıma boyle bır şey gelmedi benim bır doktora görüneyim saol canm
Merveee07 Melike145334 aynen canım doktora git pozitif düşün inşallah bir problemin çıkmaz ama ben ilk olunca bilmedim geç kaldım erkenden gidip görünmek herşeyi engeller en azından sağlıkla kavuşursun insaalh canım 🙏