Camurcu Bayb canım kesin erkek mı dedi erkeğe benziyor mu dedi ? Bende 12+1 de gittim benim k8 de komple gösterdi doktor erkeğe benziyor bida geldiğinde tam söyledim dedi d3 ondan sordum
Bayb Camurcu evet ilk bebek olduğu için üzerine basa basa sordum doktorumuzda aile dostumuz zaten %99 dedi banada gösterdi hatta :)
Hicran52 Esin84 yaa maşallah ben daha yeni anne olcam ama ne bileyim kız daha yakın geliyo bana oğlan annesi olmak nasıl Bi duygu, anneci mi oluyo onlar 🤗
Miniginannesiiii1111 Banada hep çıkıntı var dedi senin haftanda dahil ama erken aramızda kalsın dedi 20. Haftada detaylı ultrasonda kesinleşti erkek olduğu yani haftan daha erken sana cinsiyet konusunda tahminde bulunur zaten 😊 şimdi 30+2 olduk şükür oğluşumla
gupsemnur Aslim22 13 haftada göstermedi uygun pozisyon vermedi kız olma ihtimali yüksek dedi 14 haftada kendi doktorum baktı hemen bağdaş kurmuş ortada erkek dedi 17 haftada tekrar erkek dedi
gupsemnur Aslim22 13 haftada göstermedi uygun pozisyon vermedi kız olma ihtimali yüksek dedi 14 haftada kendi doktorum baktı hemen bağdaş kurmuş ortada erkek dedi 17 haftada tekrar erkek dedi