Nagihan-93 BEYB 20 haftalıgım aynı durum bende de vardı alt bölgemi kontrol ettiğimde beyaz beyaz pamukcuk gibi şeyler vardı cok yanma batma yapıyordu bugün gittim krem, fitil ve piyeloseptyl verdi 10 günlük bi tedavi dedi sonra tekrar kontrole gel dedi. Bence gitmeniz de fayda var ne kadar çok su içseniz de evde bişiler yapsanız da geçmiyor maalesef.. ha bide ıslak kalmasın her tuvaletten sonra fön makinesi ile kurutuyorum o da biraz rahatlattı.. 🌸 geçmiş olsun 🌸
Babyy1S BEYB gecmez zaten ilac kullanmazsanz daha da cok ilerler ve Allah korusun bebeginize bulaşma riksi var gerisini söylemiyrm bile netten araştırn ihmale gelmiyor yani
MiniKaya BEYB canım bol bol su iç ıslak tutmamaya çalış sirketi suyla çözelt öyle tahretlen ama en önemlisi kesin doktora gözük ilaç takviyesi şart bebeğini riske atma allah korusun düşükle sonuçlandığını okumuştum ihmal etme
MiniKaya BEYB gidene kadar ihmal etmeyin pamuklu iç çamaşırı ütüleyin ve giyin 1 kaşık elma sirkesini suyla çözeltin ve onunla tahretlenin ıslak bırakmamaya özen gösterin Bol bol su için umarım geçer çok geçmiş olsun 🌸
Elifnaz34 BEYB benim de aynı oldu hatta çok ağrıyordu 1 2 hafta sonra geçti her gün yıka ama normal sabunla kokusuz ve iç çamaşırını sürekli değiştir enfeksiyon dan dolayı oldu yinede bı doktora görün istersen
Elifnaz34 BEYB benim de aynı oldu hatta çok ağrıyordu 1 2 hafta sonra geçti her gün yıka ama normal sabunla kokusuz ve iç çamaşırını sürekli değiştir enfeksiyon dan dolayı oldu yinede bı doktora görün istersen
yasmnydn BEYB egzamayla bi alakası yoktur canım içten gelen iltihap bence yarın git dr a riske atma geçer inşallah bian önce