Sblomr Prensveprensesinannesi ya benim sıvısı herşeyi güzelmiş bugün 39+5 iz diyorum haftaya salıya kadar bekleyeyim eğer kendi sancılarımla gelmezse fitil kullanırız mantıklı değil mi ya doktorum diyor yarın gel 🤷♀️
Prensveprensesinannesi Sblomr mantıklı ama bazı doktorlar o riski almıyor bebek kakasını yapar yutar die yinede siz en iyisini bilirsiniz sağlıcakla alın kucağınıza 🤲
Sblomr Di356ve ay maşallah canım ben 39+5 im bir hafta daha bekleyebilirim bence belki normal sancıyla gelir 🤷♀️
dilanisik Fitil dediğiniz propess…açıklık için veriliyor suni sancıdan bağımsız..bana da ilk doğumumda saat 4 e doğru yapıldı sabah 7 gibi doğurdum ve evet sezeryan olmaktansa daha iyi şimdiden geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 😊
Sblomr dilanisik peki canım fitil alıp başlatmak mı mantıklı yoksa kendi sancının gelmesini beklemek mi mantıklı acaba 🤷♀️ Salı gününe kadar bekleyeyim diyorum baktım bebiş gelmiyor o zaman fitile başvururum
dilanisik Sblomr onu en iyi doktorun bilir bende kolestaz çıkmıştı çocuğun kilosu iyi ilaç yerine doğumu başlatabiliriz dediler başlattık
Sblomr dilanisik tamam canım çok teşekkürler doktor bana bıraktı şimdilik bir sıkıntı görülmüyor dedi salıya kadar bekleyeceğiz prenses gelmezse fitille doğumu başlatacağım hayırlısı olsun 🤷♀️🤗
MutluAnnnecik Valla kuzum gelmeyince yine gelmiyor bende 40+3 tum hem fitil hem suni sancı verdi Yine yok sezaryen oldum ama herkes aynı olmaz sen hayirlsiini iste Allahtan 😊
Sblomr MutluAnnnecik doğru diyorsun gelmeyince gelmiyor.. tabi ki hayırlısını versin Rabbim tüm duamız bu yönde 🤗🤗
Merve_12 Sblomr benim de doğumum fitile başlatılıckatı fitil konuldu acıdı biraz sonra sezeryana döndü
Merve_12 Busra221 yarım satt falan bekledim heyecandan ya da korkudan bayıldom bayılınca bebeğin kalp atımları çok düzensiz olmuş onun için sezeryana aldılar
Sblomr Dmrasln aynen canım kesinlikle sezeryan mi normal mi yaptın acaba 🤣 ben beceremedim normali ya alın beni uyuşturun beni diye bağırdım en son 🤣🤣🤣